Antakya'da galibiyet coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Antakyada galibiyet coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2012 17:02

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Homend Antakya Belediyesi Teknik Sorumlusu Levent Deringöl, 5 maç aradan sonra galip gelmenin sevincini yaşadıklarını belirtti.

Beşiktaş karşısında alınan galibiyetin ardından değerlendirmede bulunan Deringöl, oyuncularındaki kazanma arzusunun devam ettiğini görmenin önemli olduğunu vurgulayarak, Beşiktaş karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarak sahadan galip ayrıldıklarını söyledi. 

Yeni transferlerin de gelmesiyle ligin ikinci yarısında farklı bir takım görüntüsü çizeceklerini vurgulayan Deringöl, “Takımdaki oyuncu eksiklerini yavaş yavaş kapatıyoruz. Yeni transferimiz Monique Currie ilk maçı olmasına rağmen takım arkadaşlarıyla uyum içinde oynadı ve hem 17 sayı atıp hem de çok iyi bir savunma örneği gösterdi. Beşiktaş maçında galibiyeti çok istedik ve aldık. 5 maç aradan sonra galip gelmek çok güzel. Oyuncularım üzerine düşeni yaptı. Onları kutluyorum” dedi.

Deringöl, herkesin takıma güvenmesi gerektiğine vurgulayarak, ligden düşme gibi bir kaygıları bulunmadığını, bundan sonra alacakları yeni galibiyetlerle iyi bir takım olduklarını kanıtlayacaklarını sözlerine ekledi.
Homend Antakya Belediyespor, 15 Ocak Pazar günü Samsun Basketbol Kulübü ile karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!