Ankara Üniversitesi hazırlıklarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara Üniversitesi hazırlıklarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2012 17:10

Bu sezon hem Gençler kategorisinde hem de Bölgesel Ligde mücadele edecek olan Ankara Üniversitesi, 1 Ağustos’ta başladığı antrenmanlarına başantrenör Erhan Bozkurt ve yardımcı antrenör Hakan Göveli eşliğinde ara vermeden devam ediyor.

Haberin Devamı

Erhan Bozkurt, tamamı 1995 doğumlu sporculardan oluşan takım ile hem Ankara Gençler Ligi’ni hem de Bölgesel Ligi birlikte götürerek zorlu maçlara çıkacaklarını ve oyuncularının tecrübe kazanacağını belirtti. 2 yıl önce Ankara ikincisi ve Türkiye Şampiyonasında 11. olan takım için Erhan Bozkurt, “Takımın büyük bölümünün uzun yıllar bir arada oynuyor olmasının kendilerine büyük avantaj sağlayacağına inandığını ve bunun dışında ihtiyaçları doğrultusunda takıma, TED’den Erdem Aksoy ve Metincan Akyüz, Büyük Kolej’den Doruk Davutoğlu, ve Turgut Özal Üniversitesi'nden Umutcan Türkcan’ı kattık” dedi.

Ankara Üniversitesi 3 Kasım'da başlayacak Bölgesel Lig’de, Selçuklu Bld. , Niğde Gençlik, Fast Break, Üniversiteliler Gençlik, Zirve Üniversitesi, Adanaspor ve Elit Gençlik ile beraber 6.grupta mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!