Beşiktaş için maç ertelediler

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş için maç ertelediler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 01:04

Sırbistan Futbol Federasyonu, Partizan’ın bugün yapacağı Süper Lig karşılaşmasının, UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ile oynayacağı maçların ülke puanı için önem taşıdığı gerekçesiyle ertelendiğini duyurdu.

Haberin Devamı

SIRBİSTAN Futbol Federasyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ile karşılaşacak Partizan’ın bugün oynaması gereken Süper Lig maçının ertelendiğini açıkladı. Federasyondan yapılan açıklamada, Sırbistan Süper Lig’in 5. haftasında bugün oynanması planlanan Partizan-Rad Belgrad karşılaşması için iki kulübün erteleme talebinin kabul edildiği duyuruldu. Açıklamada söz konusu kararın, 23 Ağustos’ta UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Beşiktaş’ı ağırlayacak siyah beyazlı Belgrad ekibine tam destek sağlamak amacıyla verildiği belirtildi.

İKİ TAKIMLARI KALDI

Federasyonun açıklamasında Partizan’ın Avrupa Ligi grup aşamasında yer almasının ülke puanını önemli ölçüde artıracağı ve bunun tüm Sırp kulüplerinin faydasına olacağı için söz konusu Süper Lig maçının ertelendiği ifade edildi. Sırbistan bu sezon Avrupa kupalarına dört takımla başlarken Radniçki Niş ve Spartak Subotica’nın elenmesinin ardından yoluna devam eden sadece Partizan ve ezeli rakibi Kızılyıldız kaldı.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!