Okan, bilerek sarı kart gördü

Güncelleme Tarihi:

Okan, bilerek sarı kart gördü
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2001 00:00


Galatasaray'ın dün akşam muhteşem bir oyun sonrasında Milan'ı 2-0 yenerek çeyrek finale merhaba dediği maçta Okan, teknik direktör Mircea Lucescu'nun onayıyla sarı kart gördü.
Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların, geçen yıl Ali Sami Yen Stadı'nda 3-2 yendiği Milan'ı bu sefer 2-0 yenerek İtalyan rakibine ikinci kez darbe vurduğu maçta Okan, Lucescu'nun izni ile sarı kart görüp çeyrek final maçları öncesinde kart sıkıntısından kurtuldu.

Dün akşamki maçta skorun 2-0 Cimbom'un lehine olmasından sonra Okan, Jardel'in attığı golden sonra yedek kulübesine gelerek, Lucescu'ya "Sarı kart göreyim mi ?" diye işaret etti. Rumen teknik adamdan onay alan Okan, cezalı duruma düşmek için böylece bilerek sarı kart görmüş oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Paris Saint Germain ile yapacağı maçta takımdaki yerini almayacak olan Okan, diğer tur maçları için de kart konusunda rahatlamış oldu.

Sarı kart görerek cezalı duruma düşen kaptan Bülent Korkmaz da Paris Saint Germain maçında oynayamayacak.

Bu arada Galatasaraylı taraftarlar, AC Milan maçı öncesi yeni açık tribününde açtıkları dev bayrağı, karşılaşmanın bitimiyle birlikte tekrar açarak çeyrek final coşkusunu yaşamaya Ali Sami Yen Stadı'nda başladılar. Galatasaraylı taraftarlar, daha sonra İstanbul'un çeşitli yerlerinde sevinç gösterilerinde bulundular. Taksim'e çıkan sarı-kırmızılı taraftarlar, ellerindeki bayraklarla tur attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!