Amigoların silahlı düellosu

Güncelleme Tarihi:

Amigoların silahlı düellosu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2010 00:00

Beşiktaş tribün lideri Alen Markaryan, Üsküdar’da hakkında kötü konuşan amigo Harun Dulkara'yla tartıştı. Harun Dulkara silahına sarılıp, Markaryan’ı sağ ayak bileği, sol dizi ve elinden yaraladı. Zanlı Harun Dulkara silahıyla birlikte İstanbul Fatih'te yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Haberin Devamı

HARUN D. GÖZALTINA ALINDI

ZANLI BÖYLE GÖZALTIN ALINDI - WEB TV

BEŞİKTAŞ amigosu Alen Markaryan’ın, Ayhan Ketenci ve alternatif tribün lideri Harun Dulkara ile hesaplaşması kanlı noktalandı. İddiaya göre Üsküdar’da gerçekleşen buluşmada Alen Markaryan’ın, Harun Dulkara'ya “Seni artık tribünde görmek istemiyoruz. Sağda solda aleyhimizde konuşuyorsun. Bir daha Beşiktaş’la ilgili hiçbir etkinliğe katılmayacaksın” dediği öğrenildi.

Gizli telefon kaydı

Daha önce Markaryan’ın yerine tribünlerde yer almak isteğini tekrarlayan Harun Dulkara'nın, “Ben sizin aleyhinizde konuşmuyorum. Beni safdışı bırakmanız için bunu ispat etmeniz gerekir” yanıtını verdiği belirtildi. Bunun üzerine Alen Markaryan ve Ayhan Ketenci, Harun Dulkara’nın kendileri hakkında olumsuz konuştuğu gizli telefon kaydını ortaya koydu. Görüntülere sinirlenen Harun Dulkara da cebindeki silahı çıkararak kurşun yağdırdı. Kurşunlar Markaryan’ın dizine, ayak bileğine ve eline isabet etti.

Haberin Devamı

Diğer amigo Ayhan Ketenci olay yerinden kaçarak kurtuldu. Bir diğer iddiaya göre, olayın G.Saray-Beşiktaş maçı için siyah beyazlılar için ayrılan bölümdeki biletlerin satışı konusunda çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

Çarşı sitesinden mesaj yayınladı

ÇARŞI Grubu’nun internet sitesi olan forzabesiktas.com da Alen Markaryan’a yapılan silahlı saldırıyı doğruladı ve bir geçmiş olsun mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Bugün akşam saatlerinde tribün liderimiz Alen Markaryan’ın elim bir saldırıya uğradığını öğrenmiş bulunuyoruz. Tedavi gördüğü hastahanede Alen Abi’mizin yanındayız. Durumunu takip ediyor ve sürekli olarak bilgi alıyoruz. Amigomuzun sağlık durumu gayet iyi olup herhangi hayati bir tehlikesi bulunmamaktadır. Abimize büyük geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, en kısa zamanda aramıza dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Sevenlerine, büyük Beşiktaş taraftarına ve kamuoyuna saygılarımızla.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!