Aman, sürpriz istemiyorum

Güncelleme Tarihi:

Aman, sürpriz istemiyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 23:58

Güneş, Olympiakos maçı öncesi oyuncularını ilk maçın skoruna güvenmemeleri konusunda uyardı. Tecrübeli teknik adam, “Rakip deplasmanlarda daha iyi. Sürpriz yapacak özelliklere sahipler, ama ben sizden, sürpriz yapmalarına izin vermenizi istemiyorum” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında yarın ağırlayacakları Olympiyakos’a karşı çok dikkatli olmaları için oyuncularını uyardı. Deplasmanda alınan 1-1’lik sonucun kendilerine yetmeyeceğinin altını çizen Güneş, “0-0’lık sonuçla tur atlıyoruz, ancak bizim yine de gol atmamız lazım.

Çünkü rakibimiz bu kez çok daha fazla risk alacak ve gol atmak için çalışacak. Deplasmanlarda da iyi bir kontra oyunu oynuyorlar. Sürpriz yapabilecek özelliklere sahipler. Fakat ben, onların sürpriz yapmalarına müsade etmenizi istemiyorum. Osmanlıspor da onlara karşı ilk maçta avantaj yakaladı, ama Ankara’da 3 gol yedi. Bunu unutmayın” dedi.

BU MAÇIN TELAFİSİ YOK

 Kayserispor maçında yapılan hataları da hatırlatan Güneş, “Defansta bireysel hatalar yaptık. Ancak takım savunmasında da zaaflara düştük. Çok fazla top kayıpları yaşadık ve bu da bizi sıkıntıya soktu. Aynı hataları Olympiakos karşısında tekrarlama lüksüne sahip değiliz. Çünkü bu maçın telafisi yok. Bize karşı da liglerinde oynadıkları son Atromitos maçında da kanatlarda taşıdıkları toplarla gol buldular. Buna dikkat etmemiz lazım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Güneş, cezalı oldukları için Kayseri karşısında forma giyemeyen Quaresma ve Gökhan Gönül’e ise, idmanlarda özel ilgi gösteriyor. Güneş’in taktik idmanlarında bu ikilinin kanat organizasyonları önemli bir yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!