Aman doktor bir çare

Güncelleme Tarihi:

Aman doktor bir çare
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2012 00:00

Sakatlıktan yakasını kurtaramayan F.Bahçe Ülker’li oyuncular, dün Sancaktepe’ye gitti. Roko Ukic ve Tomas’ın sakatlıklarıyla kulübün ‘mucize’ doktoru Ertuğrul Karanlık ilgilenecek.

Haberin Devamı

HİÇBİR şeyden çekmediler sakatlıklardan çektikleri kadar. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, son 2 yıldır sürekli olarak sakatlıklarla boğuştu ve hemen hiçbir maça tam kadro çıkamadı. Tomas, Vidmar, Mirsad, Ukiç, Ömer Onan ve Engin Atsür en kritik dönemeçlerde takımla birlikte olamadılar.  Revire dönen Fenerbahçe Ülker sonunda çareyi futbol takımının ‘mucize’ doktoru Ertuğrul Karanlık’a sığınmakta buldu. Sarı lacivertli basketbolcular sakatlıkların bir türlü bitmemesi üzerine Karanlık’ın kapısını çaldı.

Tomas’a teşhis koyacak

Fenerbahçe’nin basketbol takımı antrenörü Neven Spahija, dün iki oyuncusu Roko Ukiç ve Marko Tomas ile birlikte Sancaktepe’ye gitti. Stres kırığı olduğundan şüphelenilen ancak tam teşhis konulamayan Tomas’a teşhisi Doktor Ertuğrul Karanlık koyacak ve tedavisine başlanacak. Bir diğer müzmin sakat Ukiç ile de yine futbol takımının doktoru Karanlık ilgilenecek.

Haberin Devamı

Rakip takımlardan bile geliyorlar

F.BAHÇE Futbol Takımı’nın doktoru Ertuğrul Karanlık’ın kendine has yöntemleri ile kısa sürede iyileştirdiği futbolcular, şöhretinin artmasına neden oldu. Geçtiğimiz yıllarda bazı Anadolu kulüplerinin futbolcuları bile iyileşebilmek için Karanlık’ın kapısını çalmışlardı. Ayrıca sarı lacivertlilerin diğer amatör şubelerindeki sporcular da zaman zaman başarılı doktora tedavi olmak için Sancaktepe’ye geliyorlar.

Sakatlıkları nasıl tedavi ediyor

1-Dana kanı enjekte ediyor
Adale sakatlıklarında dana kanı enjekte ederek yırtık bölgenin çok kısa zamanda iyileşmesini sağlıyor.

2-Ödemleri alıyor
Sporcularda oluşan ödemleri kendine has yöntemlerle alıyor. Dia’nın bacağına oluşan ödemi bu yöntemle iyileştirdi.

3-Özel cihazlar kullanıyor
Real Madrid ve Manchester United gibi kulüplerin kullandığı özel cihazları Sancaktepe’ye getirerek tedavide kullanıyor.

Spahija Sancaktepe’de

Dün Tomas ve Ukiç’i tedavi için Doktor Ertuğrul Karanlık’a getiren F.Bahçe Ülker Koçu Spahija, futbol takımının idmanını izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!