Altınordu, Freiburg'la iş birliği yapacak

Güncelleme Tarihi:

Altınordu, Freiburgla iş birliği yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 13:42

Altınordu ve Freiburg işbirliği konusunda prensipte anlaştı

Haberin Devamı

ALTINORDU Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Çağlar Söyüncü’yü 2.5 milyon euro bonservisle satın alan Freiburg’un başkanı Fritz Keller ile Almanya’da bir araya gelerek işbirliği konusunda prensipte anlaştı. Altınordu’nun oyuncu satışında önceliği, Çağlar’dan çok memnun kalan Alman ekibine vereceği, altyapı antrenör eğitiminde iki kulübün dayanışma içinde olacağı belirtildi. Almanya’da şarap sektörünün önemli firmalarından birinin sahibi olan Keller ile olumlu bir görüşme yaptıklarını belirten Özkan, "İki sanayici ve futbol kulübü yöneticisi olarak geleceğe doğru güzel bir adım attık" dedi.

Freiburg’un Alman futbolunda yıldızı parlayan bir kulüp olduğunu dile getiren Özkan, "Biz de Türk futbolunda kendimize ayrı bir kulvar açtık. Çağlar performansı ile genç takımlarımızın Avrupa’daki turnuvalarda giderek yükselen başarısı, Freiburg’un bu ortaklığa sıcak bakmasını sağladı. Umarım, her iki kulüp için de başarılarla dolu bir birliktelik olur" diye konuştu.

Haberin Devamı

Keller ve Özkan, toplantının ardından Freiburg’un Bundesliga namağlup lideri Leipzig ile oynadığı karşılaşmadan sonra Çağlar Söyüncü ile bir araya geldiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!