Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar? Gram ve çeyrek altın fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Kapalıçarşıda altın fiyatları ne kadar Gram ve çeyrek altın fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 10:29

Altın fiyatları gün ortasında dengeli gidişatını sürdürüyor. 31 Ekim sabah saatlerinde önce artış sonra düşüş eğilimi gösteren gram ve çeyrek altın fiyatları, yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. İşte, hediyelik almak ya da alım satım yapmak isteyenlerin merak ettiği 31 Ekim gram ve çeyrek altın fiyatları bilgisi

Haberin Devamı

Altın fiyatları 31 Ekim Salı gününe düşüşle başladı. Bir önceki günü 155 liradan kapatan gram altın fiyatları, güne 154 liradan başladı. Altının ons fiyatı ise 1277 dolardan 1276 dolara düştü. İşte, bugünün anlık gram, çeyrek Altın fiyatları bilgisi ve piyasaların son durumu hakkında detaylı bilgiler

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 154,7 lira seviyelerinde dengelendi.

Dün 153,7 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,1 azalışla 155,1 liradan tamamladı. 

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından saat 11.45 itibarıyla yüzde 0,3 değer kaybıyla 154,8 lira seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 255, Cumhuriyet altını 1.042 liradan satılıyor. 

Küresel piyasalarda dolara olan talebin artmasından negatif etkilenen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanış seviyesine yakın 1.276,37 dolardan işlem görüyor. 

AA Finans Analisti İslam Memiş, dar bant içinde hareket eden altının ons fiyatının ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararını beklediğini ifade etti. 
Yurt içi piyasalarda döviz kurunda yaşanan geri çekilmelerin, altının gram fiyatını negatif yönde etkilediğini belirten Memiş, "Dün 3,7661'e kadar gerileyen dolar kuru, altının gram fiyatının 153,7 liraya düşmesine neden oldu." dedi. 

Memiş, bugün Avro Bölgesi büyüme ve enflasyon ile ABD'de tüketici güven endeksi verilerinin takip edileceğini belirterek, kararları yarın açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısının da yatırımcıların odağında olduğunu dile getirdi. 

Haberin Devamı

ALTIN FİYATLARINI ANLIK TAKİP İÇİN TIKLAYIN

 

BAKMADAN GEÇME!