Altın fiyatları 2 haftanın en düşük seviyesinde! Çeyrek altın fiyatları ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları 2 haftanın en düşük seviyesinde Çeyrek altın fiyatları ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 11:44

Altın fiyatlarını araştıran vatandaşlar ve altın yatırımcıları bugün büyük bir sürpriz yaşadı. Uzun süredir istikrarlı bir şekilde yükselen altın fiyatları bugün son iki haftanın en düşük rakamlarını gördü. Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlayarak 146 liranın altına geriledi. Peki, Çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte, 8 Mart altın fiyatları!

Haberin Devamı

Altın fiyatları haftanın ortasında büyük bir sürpriz yaparak yaklaşık 2 haftanın en düşük seviyesini gördü. Altının gram fiyatı bugün itibariyle 146 liranın altına geriledi. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altında düşüş yaşadı. Altın fiyatlarının düşmesi ile birlikte çeyrek altın fiyatları ve gram altın fiyatları da geriledi. Sabah açılışında düşük bir seyir gösteren altın son ayların en kötü performansını sergiledi. Peki fiyatların düşmesi ile birlikte çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Altının gramı 146 liranın altına geriledi.. Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlayarak 146 liranın altına geriledi.

İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 145,20 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 971,00 lira oldu. Çeyrek altın fiyatları şu saatlerde 238 lira civarında işlem görüyor..

Haberin Devamı

Piyasalarda çeyrek altın fiyatları 237 liradan satılırken, yarım altın fiyatı 472 lira oldu.

Bugün dolar kurundaki düşüşün etkisiyle 146 liranın altına inen gram altın fiyatı saat 10.25 itibarıyla yüzde 0,6 gerileyerek 145,5 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 240 lira, Cumhuriyet altını 978 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise küresel piyasalardaki zayıf veri gündeminin etkisiyle önceki kapanışa göre yatay seyirle 1.225 dolardan alıcı buluyor.

BAKMADAN GEÇME!