Altay-Efes el ele

Güncelleme Tarihi:

Altay-Efes el ele
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2000 00:00

Haberin Devamı

ATAMAN'LA GÖRÜŞME Sponsor arayışından sonuç alamayan, Basketbol 1.Ligi'ne katılması tehlikeye giren Altay, Efes Pilsen'le ‘‘pilot takım’’ anlaşması imzalamaya hazırlanıyor. Antrenör Ergin Ataman'la İstanbul'da görüşen Başkan Nafiz Zorlu, ‘‘Bu anlaşma sponsorluktan öte, bir pilot takım anlaşması. Konuyu şube yöneticilerimiz ve Efesliler kendi aralarında tartışacak’’ dedi.

DOĞAN ÇALIŞTIRACAK Projeye göre, Efes Pilsen'in Türkiye Şampiyonu olan Genç Takımı Altay formasıyla 1.Lig'de mücadele edecek. Bu kadroya Tufan ve Hasan ile yine Efes'in seçeceği iki yabancı eklenecek. Transfer ücretlerini Efes Pilsen üstlenirken; konaklama, prim ve deplasman masraflarını Altay karşılayacak. Antrenörlüğü de Efes Pilsen Genç Takımı'nı çalıştıran Fikret Doğan yapacak.

TOPLANTI BUGÜN Efes Pilsen Antrenörü Ergin Ataman, Başkanları Tuncay Özilhan'la bugün konuyu değerlendireceklerini belirterek, ‘‘Altay dışında bir 2.Lig kulübünden de teklif aldık. Ancak, 1.Lig'de mücadele etmesi nedeniyle Altay'ı daha cazip buluyoruz. Bugünkü Federasyon toplantısından sonra Altaylı yöneticilerle detaylı bir görüşmemiz olacak’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!