Altay 300’de kaldı

Güncelleme Tarihi:

Altay 300’de kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

SÖZLERİNİ TUTMADILAR

Altay'da Esin Özgener'in para toplama yetkisini devrettiği Ahmet Taşpınar, bugünkü kongre öncesi basın toplantısı düzenleyerek taahütlerini yerine getirmeyenleri açıkladı. Hedeflenen 600 milyarın yarısına ulaşabildiklerini belirten Taşpınar, ‘‘Tuğrul Koparan ve Faik Afyonlu 30'ar, Orhan Sarsar 15 milyar verecekti. Ama daha sonra vazgeçtiler’’ dedi.

YÖNETİMDE ÇALIŞACAK

ABD'de olan Esin Özgener ve oğlu Mahmut Özgener'in bir aksilik çıkmaması halinde Fuar Gençlik Tiyatrosu'nda bugün 17.00'de başlayacak kongreye yetişeceklerini belirten Taşpınar, ‘‘Göreve kimin talip olacağı yarın (bugün) belli olur. Ben yönetimde yer almayı düşünüyorum. Altay, mevcut kadrosuyla önce Play-Off'a, sonra Süper Lig'e çıkacak güçte’’ diye konuştu.

ŞİRKETE DEVREDİLECEK

Zorlu ve Özgener ailelerinin öngöreceği bir yönetimin kongrede göreve gelmesi gerektiğini belirten Taşpınar şöyle konuştu: ‘‘Şirketleşme yetkisi alacak yönetim çalışmalarını yılbaşına kadar tamamlayacak ve Profesyonel Futbol Şubesi'ni 1.1.2001'de Altay Sportif A.Ş'ye devredecek. 600 milyarlık rakama ulaşmak için kongre sonrasında da çalışmalarımız sürecek.’’

Yönetim zamlı prim dağıttı

ALTAY, Göztepe derbisini kayıpsız aşarak üçte üç yapmanın keyfini çıkarırken, yönetim, galibiyet primini 300'den 500'er milyona çıkardı. Mali İşler Sorumlusu Şeref Kıncıoğlu, kulübün şartlarını zorlayarak primleri dün dağıttıklarını açıkladı. Yönetim, Y.Nazillispor'la yarın deplasmanda oynanacak karşılaşma için Alsancak Stadı'nın önünden saat 12.00'de taraftarlara otobüs kaldıracak.

YAKUP GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Haberin Devamı

ALTAY'ın altyapısından yetişen Yakup, Göztepe karşısında sergilediği futbol ve attığı golle taraflı tarafsız herkese parmak ısırttı. Sahada basmadık yer bırakmayan genç yetenek, top çaldı, gol pası attı, atak önledi, bir dinamo gibi sürekli çalışarak galibiyette büyük pay sahibi oldu. Teknik Direktör Behiç Funda'nın gözdeleri arasındaki Yakup, Altay'ın bu sezon en büyük kozları arasında olacağını gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!