Alper Tezcan: G.Saray engelliyor

Güncelleme Tarihi:

Alper Tezcan: G.Saray engelliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2009 00:00

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı sezon sarı-kırmızılı takımda forma giyen ve Bologna maçında ayağı kırılan Alper Tezcan, maddi sıkıntı nedeniyle çok sevdiği UEFA madalyasını satmak zorunda kaldığını, bunun için de geceler boyu uyuyamadığını söyledi.

Haberin Devamı

"AMELİYATLARIN TOPLAM MASRAFI 1 MİLYON 700 BİN TL OLDU"

Galatasaraylı eski futbolcu Alper Tezcan, UEFA madalyasını bir internet sitesinde satılığa çıkardığını ve madalyanın Adanalı bir şahıs tarafından 200 bin liraya alındığını fakat ihalenin internet ortamında yapıldığı için alıcının gerçek olup olmadığını bilmediğini belirterek, "Ben UEFA Kupası'nı aldığımız yıldan bu yana bu madalyayı gözüm gibi saklıyorum. Fakat elde olmayan sebeplerden dolayı bu madalyayı satışa çıkartmak zorunda kaldım. İnanın gecelerdir uyuyamıyorum. Bir yerde benim için çok büyük manevi değeri olan bu madalya, bir taraftan da şu anki durumum. Ben Galatasaray'da sakatlandığım dönemden sonra 11 tane ameliyat geçirdim. Bu ameliyatlar bana çok pahalıya mal oldu. İyileşip sahalara dönmek için iki evimi ve bir minibüs hattımı sattım. Ameliyatların toplam masrafı bana eski parayla 1 trilyon 700 milyar civarında oldu. Bu zor günlerimde Galatasaray Kulübü benim ameliyatlarım için hiçbir şey yapmadı. Ben bütün masrafları kendi cebimden ödedim. Hala daha o ameliyatlardan kalan borçlarım var ve madalyamı satmak zorunda kaldım" diye konuştu.

Haberin Devamı

"GALATASARAY BENİ ENGELLİYOR"

Şu anda bir takımda oynamak istediğini, fakat Galatasaray Kulübü tarafından engellendiğini ifade eden Alper Tezcan, "Ben şuan herhangi bir takımda futbol oynamak istiyorum. Fakat birçok engellerle karşılaşıyorum. Ben Galatasaray kulübünden hiçbir şey istemiyorum, sadece beni engellemesinler" dedi.

"FATİH TERİM SÖZ VERMİŞTİ"

Alper Tezcan'ın halası, bu borçlardan dolayı kendi oturduğu evi banka kredisi için ipotek ettirdiğini belirterek, "Alper Galatasaray'da oynadığı yıllarda benim evimde kalıyordu. Sakatlandığı zaman ilk hastaneye giden bendim. Oraya futbolcu arkadaşları geldi, teknik direktör Fatih Terim geldi. Çok iyi hatırlıyorum Fatih Terim bana 'Alper maçları oynamış gibi prim alacak' dedi. Fakat ne prim alabildi, ne de hatırlandı. Ameliyatları hep kendi oldu hatta benim evimi ipotek ederek kredi çektik. Şu an ödeyemediğimiz için haciz gelecek ve evimi kaybedeceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Alper Tezcan, yaşadığı dönemleri de göz önünde bulundurarak, "Aileler çocuklarını sadece bir mesleğe yöneltmesinler. Çocukları futbolcu olsa da, okutsunlar ve bir mesleği daha olsun. Yoksa benim düştüğü duruma düşebilirler. Şu an borçlarım var, annem ve babam hasta ameliyat olmaları gerek ve benim elimden hiçbir şey gelmiyor. Çareyi de bu madalyayı satmakta buldum" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!