Alpay banko

Güncelleme Tarihi:

Alpay banko
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

Aston Villa Teknik Direktörü John Gregory, ‘‘En iyi uyum sağlayan yabancı futbolcum’’ dediği milli futbolcumuzdan oldukça memnun.

Geleceği var

Alpay'ın hocası John Gregory ‘‘Alpay çok çalışkan, ondan çok umutlu ve memnunum, bir kaç maç sonra Alpay'ın başarı grafiğinin çok yükseleceğine inanıyorum’’ dedi. Alpay'ın trasferiyle takımdaki yerini kaybeden siyahi futbolcu Ugo Ehiogu ise ‘‘Alpay, Leicester ve Chelsea karşısında çok iyi oynadı. Alpay'ın iyi bir futbol geleceği var’’ yorumunu yaptı.

Yüzü gülüyor

Alpay kısa süre içinde takıma çok iyi adapte olduğuna değinen Gregory, ‘‘Son iki maçta mükemmel oynadı ve önümüzdeki maçlarda daha iyi futbol sergileyeceğine inanıyorum. Diğer yeni futbolcular uyum sağlamakta güçlük çekiyorlar. Ancak Alpay'ın hep yüzü gülüyor. Takım arkadaşları da Alpay'ın iyi oynamasından çok mumnun, ayağına top geldiğinde güven veriyor’’ dedi.

ALPAY İÇİN ARKADAŞLARI NE DEDİLER

DION DUBLİN: Alpay çok çok iyi, Aston Villa kulübündeki değişikliğe uyum sağladı ve takımda ona ihtiyacımız var.

PAUL MERSON: Alpay sahada göze girdi. Çok etkileyici ve mücadeleyi seven bir oyuncu. Saha dışında da uyumlu bir insan. Uluslararası başarısı olan klas bir futbolcu.

LEE HENDRİ: Alpay Aston Villa'ya geldiğinden beri çok iyi göz doldurdu biraz İngilizce problemi var, ancak iyi adepte oldu. İki maçta da çok başarılı oldu.

GEORGE BOATENG: Avrupa futboluyla karşılaştırıldığında İngiliz liglerinde futbol çok değişik. Daha zor, çabuk ve mücadeleci bir oyun sergileniyor. Alpay bu değişikliğe çok güzel ve çabuk ayak uydurdu.

ALPAY’IN İNTERNET SİTESİ’NDE

Denizli'ye destek

İngİltere Premier Ligi'nde Aston Villa forması altında Türkiye'yi başarı ile temsil eden Alpay Özalan, internetteki sitesinde eski takımı Fenerbahçe'deki gelişmelerle ilgili olarak ''Fenerbahçe camiası Mustafa hocaya güvenmeyi sürdürmeli'' değerlendirmesini yaptı. Alpay, sitesindeki Fener bahçe'ye yönelik yorumunda, yönetici Mahmut Uslu ile sorununu mahkemede çözeceğini tekrarladı. Alpay, ‘‘Onların yanında olmayı çok isterdim. Ancak 2 maçlık cezam bitmeden bu imkansız. Gönlüm, kalbim hep onlarla beraber. İnanıyorum ki, Moldova maçını iyi bir sonuçla geçeceklerdir’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!