Almanya kafalarda soru işareti yarattı

Güncelleme Tarihi:

Almanya kafalarda soru işareti yarattı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2014 11:00

Almanya, Kamerun karşısında etkisiz oynadı. Formsuz Panzerler, 2-2 beraberliği zor kurtardı. Almanya, Dünya Şampiyonası'ndaki ilk maça daha iki hafta zaman olmasına şükrediyor.

Haberin Devamı

Almanya Pazar akşamı milli takımın Kamerun ile oynadığı maça kilitlendi. Milyonlarca futbolsever 10 günlük hazırlık kampından sonra Alman milli takımının Kamerun karşısında nasıl bir futbol oynayacağını merak ediyordu. İyi futbol ve galibiyet bekleyenler tam bir hayal kırıklığı yaşadı.

ETO'O ŞOKU
İlk yarıda son derece etkisiz oynayan Alman milliler yorgun ve isteksiz göründü. Mesut Özil ile Götze net gol pozisyonundan yararlanamadı. Atak organizasyonunda da başarısız gözüken Panzerler, orta sahada çok da top kaybetti. İlk yarısı golsüz berabere sona eren maçın ikinci yarısında ise Kamerun daha istekli gözüktü. Eto'o, 62. dakikada Hummels'in önünden topa vurdu. Takımını 1-0 öne geçirdi. Yedikleri golden sonra vitesi büyüten Almanlar, dört dakika içinde beraberliği yakaladı.

Haberin Devamı

66. dakikada Boateng'in ortasına yükselen Müller, kafa vuruşuyla skoru 1-1 yaptı. Mesut'un yerine oyuna giren Podolski, Götze'nin yerine oyuna giren Schürle'ye 71. dakikada ikinci golü attırdı: 2-1. Mainz'da forma giyen Moting, 78. dakikada 2-2 eşitliği sağlayan golü kaydetti. Maçta 2-2 berabere bitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!