Aliağa Petkim kötü gidişe "dur" demek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Aliağa Petkim kötü gidişe dur demek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2013 14:41

Beko Basketbol Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyeti bulunan İzmir temsilcisi yarın Aykon TED Ankara Kolejller'e konuk olacak.

Haberin Devamı

Beko Basketbol Ligi'nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alan Aliağa Petkim, yarın deplasmanda Aykon TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak.

Aliağa Petkim Başantrenörü Aclan Kavasoğlu, yaptığı açıklamada, takımdaki dağınıklığı kısmen üzerlerinden attıklarını, hem oyun hem de oyuncu bazında eksikleri tamamlamak istediklerini söyledi.

Sakatlığı olan Popovic'in yarınki müsabakada forma giyemeyeceğini kaydeden Kavasoğlu, "Bundan sonra her maçı kazanma düşüncesiyle oynamamız gerekiyor. Hem kişiliğimizi hem oyun karakterimizi sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız. Savunma gücümüzü artırmamız gerekiyor, bu konuda olumlu sinyaller alıyoruz. Her geçen hafta daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Lige başantrenör Hakan Demir'le başladıktan sonra Demir'in Medical Park Trabzonspor'la anlaşmasının ardından Aclan Kavasoğlu ile yoluna devam eden Aliağa Petkim, ilk 7 haftalık süreçte sadece Galatasaray Liv Hospital'ı mağlup etti. Ligdeki 6. yılında en kötü sezon başlangıcını yapan İzmir temsilcisi, ligde son sırada yer alıyor.

İlk 7 maçta attığı 489 sayıya en az sayı üreten ekip konumunda bulunan Aliağa Petkim, potasında 569 sayı gördü. Aykon TED Ankara Kolejliler ile Aliağa Petkim arasında TOBB Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka yarın saat 16.00'da başlayacak.

BAKMADAN GEÇME!