Ali Ece: Şenol Güneş, Aras'ı düşünmüyor

Güncelleme Tarihi:

Ali Ece: Şenol Güneş, Arası düşünmüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2017 19:24

Hürriyet yazarı Ali Ece Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş maçı öncesi kadroları değerlendirdi.

Haberin Devamı

İŞTE ALİ ECE'NİN YORUMLARI:

Beşiktaş sahaya en güçlü ilk 11’iyle mi çıkıyor?

"Sakatlığından dolayı forma giyemeyen Caner hariç evet Beşiktaş en güçlü ilk 11’iyle sahaya çıkıyor. Tabii ki en iyi ilk 11 her zaman en yetenekli oyunculardan oluşan ilk 11 değildir. Tolgay’ın yedek kalmasına bu açıdan bakmak lazım. Beşiktaş’ta Talisca sakatlandıktan sonra Tolgay zaman zaman Napoli deplasmanı, Bursa ve Başakşehir maçlarında gördüğümüz gibi çok iyi performanslar da sergiledi. Ancak mevki olarak Tolgay ve Oğuzhan zaman zaman çakıştılar. İkisine de sorunca ikisi de 10 numaradan çok Atiba’nın yanında oynamak istiyorlar. Hücumdan savunmaya geçersek, stopere iyi para verilip Mitroviç alındı ama Şenol Güneş hoca Marcelo’nun yanında Tosiç’le devam ediyor.

Yedek kulübesinde doğal mevkisi açık olan bir oyuncu yok. Aras yedeklerde bile yok, bunu nasıl değerlendiriyorsun?
Şenol Güneş, Ömer’i zaman zaman forvetin kanatlarında da değerlendirdi. Ancak Alanya maç kadrosunda yedeklerde Beşiktaş’ın tek bir doğal yeri forvetin, orta sahanın kanadı olan, açık formasyonlu oyuncusu yok. Yedeklerde 3 merkez orta saha Gökhan İnler, Necip ve Tolgay var ancak Aras yok. Demek ki Şenol Güneş, Aras’ı çok düşünmüyor. Quaresma ya da Babel’e bir şey olursa sol bekteki Adriano hücumun kanatlarından birine kaydırılır, beke de yerine Beck girer.

Alanyaspor 11’ini nasıl değerlendiriyorsun?
Aytemiz Alanyaspor, Hüseyin Kalpar’ın istifasının ardından yeni bir teknik direktörle henüz anlaşmadı. Takımın başında altyapı hocası Mustafa Camunak olacak. Zaman zaman bu tip altyapı emekçisi hocaların geçici görev döneminde oyuncular farklı bir motivasyonla kendilerini aşabiliyorlar. Ancak Alanyaspor’un bugün kilit eksikleri var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!