Alex bizdendir

Güncelleme Tarihi:

Alex bizdendir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2012 00:00

Efsane Alex; hem kulüp tarafından belirtilen gönderilme sebebi, hem de rakip takımların şahsına dair sergilediği olumlu tabloyla ‘ilgililere’ şunu göstermiş oldu: Her zaman kurumlar değil, nadir de olsa bazen bireyler kazanır...

Haberin Devamı

Twitter'dan

@kazakerkegi: Alex takımın gülüdür gülü, Aykut kapıya bağlamış düldülü, yaktın takımı savurdun külü, 1 saniye top tut la Henri Bienvenü.
@tanricc: Alex Fenerbahçe’den ayrıldığına göre kendisini Miko’nun yerine alabiliriz. Kusura bakma Miko havaların hali ortada ve bir Alex değilsin.
@acimasiztweet: Hiç kimse bir Alex değil ama bugün herkes bir Alex.
@FerdiCarrefour: Aykut Kocaman da tuhaf.. Sportif direktör oldu Daum’u yedi, teknik direktör oldu Alex’i. Misafirliğe gelse eve kabul etmem. Allah muhafaza.
@Cattchaman: Olm yakında Alex’i de ‘Yok Böyle Dans’ta ‘Survivor’da falan görürsek ağlarım yemin ederim.
@herbkubilenadam: Alex Fenerbahçe’nin en iyi yabancısı değildir. Fenerbahçe’nin yabancısı Aykut Kocaman’dır, Aziz Yıldırım’dır. Alex bizdendir.
@bilio_muydunuz: Fenerbahçe formasıyla 136 gol atan Alex de Souza, bu alanda 140 golle rekoru elinde bulunduran Aykut Kocaman tarafından takımdan kovuldu.
@FenerWorld: Alex’in Heykelinin Dikileceğini Öğrenen Galatasaraylılar Hagi’nin Heykelinin Dikilmesi için TOKİ’ye Başvurdu.
@Argostroloji: Galatasaray için Hagi, Beşiktaş için Pascal neyse Fenerbahçe için de Alex odur.
@fenerbahce18: Arena’da “Sen kal Alex, biz yine 6-0 yenilelim” tezahüratları Teşekkürler Galatasaray!
@FutbolSozleri: Spiker: “Neden Türkçe konuşmuyorsun?”
Alex De Souza: “Türkçe konuşsam Samet işsiz kalır.”
@istiklalAkarsu: Aykut’a Alex’in heykelini günde üç defa yıkayıp cilalama cezası verilsin.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER DE TWITTER’A ABANDI

@ertemsener: Dedem Babama Pele’yi, Babam bana Maradona ‘yı anlattı... Ben ise oğluma SERGEN, HAGİ ve ALEX’i anlatacağım.
@ozcivit_burak: Bir adamın heykeli boşuna dikilmez... Alex...
@imparatoribo: Alex gitti. Aykut hoca artık bizi kümeye taşır. Allah bütün Fenerbahçeli’lere yardım etsin..
@eceerken: Hem efsanelere hem taraftara saygısızlık... Her takım taraftarı seni sevdi, hem de çok. Unutulmayacaklardansın efsane Alex!
@mungan_murathan: Fenerbahçeliyim, ama Alex’in gidişine üzülmek için ille de Fenerbahçeli olmak gerekmediğini düşünüyorum. Futbol da ortak değerler gerektirir.
@drerolkose: Sen hapisteyken 25 milyon Fenerbahçe taraftarı sana sahip çıktı, sen 25 milyonun sevdiği bir Alex de Souza’ya sahip çıkamadın Aziz Yıldırım!
@ceyhunyilmaz: Fenerbahçe taraftarı, heykelini dikerek seni “sonsuza” dek kadroya almıştır. Çenen yukarda kalsın güzel adam Alex.
@pnouma21: Alex için üzüldüm, final böyle olmamalıydı.. Onu en iyi ben anlıyorum..
@uzunsoray: Alex! Bir Cim Bom’lu olarak futbolun ve kişiliğinin önünde saygı ile eğiliyorum. En kıymetli rakibimizdin..
@Elromanrafet: Alex’in şu lafı herşeye bedel : ‘’Çocuklarım için daha zor olacak, Türkiye’de büyüdüler. Brezilya’ya gidince eve gidelim diye ağlıyorlar.”
@MuratBoz: Alex de Souza Aklımda herzaman Saygı ve Sevgi duyulan Fenerbahçe’nin kaptanı olarak kalacak. Kendisine kariyerinde başarılar diliyorum.
@sermiyanmidyat: Vazgeçilen ne Fenerbahçe’liliktir ne de Alex. Vazgeçtiğimiz Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’dır. Fenerbahçe’lilik bakidir, Alex vefadır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!