Alanya’nın gözde projesinde son daireler satışta

Güncelleme Tarihi:

Alanya’nın gözde projesinde son daireler satışta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2015 15:33

Alanya’nın en gözde projelerinden biri olan Another World’de, son kalan daireleri ve sosyal yaşam alanlarını görmeden bir karar vermemenizi öneririz.

Haberin Devamı

ALTI farklı daire tipi ile, farklı aile yapılarına uygun olan Another World projesi, orta vadede iyi bir yatırım aracı olarak da düşünülebilir.

Geçtiğimiz yıl tamamlan ve yaşamın başladığı Another World projesinde, son etap daireler de satışa sunuldu. Yatırım amacıyla düşünüldüğünde kısa ve orta vadede kazanç getiren proje, yaşam için kullanıldığında özellikle çocuklu ailelerin tüm ihtiyacını karşılayan, güvenli bir ortam sunuyor.

5 YILDIZLI OTEL KONFORU
Farklı büyüklükteki dairelerin kullanışlı yapısı, ortak yaşam alanlarındaki 5 yıldızlı otel konforuyla dikkat çeken Another World, ilk dairelerini sahiplerine teslim ettikten sonra, son etabı da tamamlayarak satışa sundu.

230 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Sosyal tesislerinde, hamam, spa, restaurant, alışveriş merkezi, squash ve spor salonu, açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, aquapark, açıkhava sineması, çocuklar için kreş gibi yaşam kalitesini yükselten yaşam alanları ile ezberleri bozan bir konut projesi  Another World'de daire fiyatları 230 bin TL ile 289 bin TL arasında değişen fiyatlarda satılıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!