Alanson canlı yayında Mumcu'ya çok sinirlendi

Güncelleme Tarihi:

Alanson canlı yayında Mumcuya çok sinirlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2008 00:00

Önceki akşam Cem Mumcu, Pelin Batu ve Harun Tekin'in birlikte sundukları "Kısa Devre" programına konuk olan Mazhar Alanson, açıklamalarıyla sunucuları zor durumda bıraktı.

Haberin Devamı

MAZHAR ALANSON-BİRİCİK SUDEN FOTOĞRAFLARI
 
Her şey Alanson'un, Mumcu'nun uzun açıklamalarından sıkılıp onun sözünü kesmesiyle başladı. Alanson'un sözlerine sinirlenen Mumcu'nun "Eşinize aşığım" açıklaması, ortamın gerilmesine neden oldu.
 
Eşinize uzaktan uzağa aşığım

Cem Mumcu:
Anlattığım hikaye yarım kaldı tamamlamama izin verir misiniz?
Mazhar Alanson:
Hayır.
C. Mumcu:
Size soru sormaya korkuyorum.
M. Alanson:
Ama ortaya oturmuşsun
C. Mumcu:
Gelin siz buraya oturun da rahat edelim.
M. Alanson:
Hayır, Pelin Batu'yu ortaya oturt. Hadi egonu bırak bakalım... Adam muayenehanene gelip sana 45 dakika küfrediyor sesin çıkmıyor bana gelince bunu söylüyorsun.
C. Mumcu:
Çok güzel bir eşiniz var. Ben sizin eşinize uzaktan uzağa aşığım.
M. Alanson:
Bak işte bu da ders olsun. Adamın arabası var, başkasının arabasına şey yapar. Adamın karısı var, gider başkasının karısına... Sen bir kere kendinde olanla şükretmen gerekiyor.
C. Mumcu:
Susar.
M. Alanson:
Seni meşhur ettim bu akşam hocam. Size gelen hastalar artacak.
C. Mumcu:
Sizinle bir yerlerde konuşmak isterim.
M. Alanson:
Eee veririz 70 dolarını konuşuruz.
C. Mumcu:
Siz de bir takım yaftalarınızla, kafanızdaki görüntülerle, algılarla dan dan bir şeyler söylüyorsunuz. Beni tanımıyorsunuz.
M. Alanson:
Tabii söyleyeceğim, git muaynehanende söyle. Seni tanımıyorum, çünkü sen çok yeni bir adamsın. Sanki 40 yıllık şovmen gibi attırıp, tutturuyorsun. Hiç kimse seni tanımıyor ki. Yani sen yılların Cem'i falan gibi bir şey değilsin. Seni meşhur ettim bugün.
Bu gergin konuşmanın üzerine Mumcu koltuğunu terk edip arka tarafa oturdu. Alanson da gidip "Üzdük seni biraz galiba" diyerek Mumcu'ya sarıldı.
 
 Senin de albüm yapmadığın kaldı

Haberin Devamı

Programda Alanson'un öfke patlamasından Pelin Batu da nasibini aldı. Batu, Cem Mumcu'nun bir kitabından alıntı yapması üzerine önce kitabı kastederek "Kimsenin anlayamaması için elinden geldiği kadar gayret göstermişsin. Aklında bulunsun. Kimsenin artık bunları anlamaya çalışması için uğraşmaya da niyeti yok. Daha anlaşılır olun" deyip Batu’ya dönerek "Siz de bir albüm yapmadınız değil mi, bir o kaldı" dedi. Harun Tekin ise sıranın kendisine geldiğini anlayınca "Seni sevmeler cumhuriyetindeyim ne güzel söz hocam" diyerek Alanson'un öfkesini dindirdi ve sohbet daha sakin sulara kaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!