Ağustosu bekleyin

Güncelleme Tarihi:

Ağustosu bekleyin
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2004 01:42

Siyah beyazlı kulübün başkan adayı, HÜRRİYET’e hedeflerini ve projelerini açıklarken, genç ve yetenekli 3 yıldız sözü verdi. 4’ü Fransız 10 teknik adamla görüştüklerini anlatan Orman, ‘30 yaşın üzerindeki oyunculara kapımızı kapattık’ dedi.  

BEŞİKTAŞ Kulübü’nün başkan adaylarından Fikret Orman, siyah beyazlı taraftarlara süper bir kadro sözü verirken, ‘O Beşiktaş, ağustosta ortaya çıkacak’ dedi. Dün, kurmayları Muzaffer Nasıroğlu, Kerem Üstünkaya ve İbrahim Altınsay ile birlikte HÜRRİYET’i ziyaret eden Orman, hedeflerini ve projelerini açıkladı. Göreve seçildikleri taktirde radikal kararlar alıp, önemli değişiklikler yapacaklarının altını çizen genç başkan adayı şunları söyledi:

Mısırlı Mido ile görüşüyoruz

‘Son 15 yılda 150 milyon dolarlık bir transfer kaybı var. Öncelikle istikrarı sağlayacağız. Süper bir ekiple, süper bir kadro oluşturacağız. Bunu yaparken de hesabımızı kitabımızı bilerek hareket edeceğiz. Uzun vadede tüm branşların alt yapısını oluşturacağız.

Şu anda 4’ü Fransız, 10 teknik adam ile görüşüyoruz. Danimarka Milli Takım Teknik Direktörü Morten Olsen, Fransız Tigana ve Santini gibi isimlerle temas halindeyiz. Bu arada yerli hocaya da sıcak bakıyorum. Menajerlik sistemi devam edecek. Beşiktaş’ın içinden gelen bir menajerle anlaştık.

Lucescu’nun görevden ayrılmasıyla yeni teknik adam arayışımız kolaylaştı. Bir hafta içersinde bu ismi açıklayacağız. Ayrıca Avrupa’da isim yapmış, gelecek vaadeden yıldız futbolcular getireceğiz. Marsilya’nın Mısırlı golcüsü Mido Ahmed Hossam ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu oyuncuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz.

Milan’da forma giyen Brezilyalı Kaka tipinde gelecek vaadeden ve tribünleri heyecanlandıran yıldız oyuncuların peşindeyiz. 30 yaşın üstündeki oyunculara kapılarımız kapanacak. 3 tane süper, gelecek vaadeden yabancı alacağız.

Listemi ailemden bile saklıyorum

Hiçbir grup ve şahıs ile pazarlık yapmadım. Kimseye bağımlı değilim. Tüm dernek ve gruplarla konuştum. Şu ana kadar listeme alacağım isimleri kimse bilmiyor. Ailemden bile saklıyorum.

Beşiktaş’ı 16 yıl ayakta sağlam temeller üzerinde tutan onursal başkanımız Süleyman Seba’nın tekrar başımızda olması ve camiayı canlandırması için ricada bulunacağım.

Listemdeki arkadaşlarım Muzaffer Nasıroğlu ve Kerem Üstünkaya ile Işık Lisesi’nden bu yana arkadaşlığımız sürüyor. O devirde okul müdürümüz Şevket Emir bey bizi çok etkilemişti. Çocukluğumuzdan bu yana tribünlerin vazgeçilmez üçlüsüydük şimdi hizmet için beraberiz.’

KİMDİR MİDO

ADI: Ahmed Hossam

SOYADI: Mido

DOĞUM TARİHİ: 23/02/1983

UYRUĞU: Mısır

MEVKİİ: Forvet

BOY: 1.90 cm

KİLO: 81

OYNADIĞI TAKIMLAR:Zamalek Le Caire, La Gantoise, Ajax, Celta Vigo, Marsilya
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!