Ağrı'da çeyrek final zamanı

Güncelleme Tarihi:

Ağrıda çeyrek final zamanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2011 16:57

Ağrı Tenis Ve Yüzme Spor Kulübü'nde devam eden 16 Yaş Türkiye Şampiyonası'nda çeyrek final mücadeleleri oynanıyor.

Haberin Devamı

Türkiye Tenis Federasyonu'nun ulusal takviminde yer alan 16 Yaş Türkiye Şampiyonası, Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü'nün ev sahipliğinde düzenleniyor. Turnuvanın tekler ana tablosunda çeyrek final maçları oynanırken çiftler ana tablosu da yarı final müsabakalarıyla devam ediyor. Tek erkeklerde Muhammet Haylaz ile Gökhan Şahiner arasında ilk çeyrek final maçı oynanırken kazanan Mustafa Nalbantoğlu – Sefa Suluoğlu maçının galibiyle karşılaşacak. Yarı final için bir başka mücadelede Egehan Sertkaya – Oğulcan Deniz karşı karşıya gelecek. Son yarı finalisti belirleyecek maçta ise Çağatay Sami Söke ile Barış Fırat oynayacak.

Çift erkeklerde de çeyrek final maçları ardından yarı finaller gerçekleşiyor. Finale çıkmak için Muhammed Haylaz/Mustafa Nalbantoğlu – Yiğitcan Çömlek/Sarp Ağabigün ile mücadele ederken  Altuğ Çelikbilek/Egehan Sertkaya – Barış Fırat/Sefa Suluoğlu müsabakası son finalisti belirleyecek.

Haberin Devamı

Kızlarda da teklerde çeyrek finaller oynanırken çiftler ise  yarı final maçlarına sahne oluyor. Gülşah Çetin – ESen Kökçe, Büşra Kayrun – Melis Bayraktaroğlu, Fatmanur Atılgan –  Ayşenur Durmuş,  Burcu Tarı - Gizem Melisa Ateş maçlarının ardından kazananlar son dörde yükselecek. Çiftlerde de Naz Karagöz/Müge Topsel - Esen Kökçe/Defne Özerden ve Büşra Kayrun/Ayşenur Durmuş – Gülşah Çetin/Gizem Melisa Ateş müsabakaları oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!