Ağlatan buluşma

Güncelleme Tarihi:

Ağlatan buluşma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 1997 00:00

Haberin Devamı

Naim Süleymanoğlu 6 aydır görmediği babası ile Mestanlı'da Hürriyet'in girişimleri ile biraraya geldi. Babasının elini öpüp hasret gideren Naim, haltere ilk başladığı salona gitmeyi de ihmal etmedi.

Hürriyet,Naim'i 6 aydır görmediği babası Süleyman Süleymanoğlu ile buluşturdu. Önceki gün geldiği Mestanlı'da babasının evine üç kez gitmesine karşın görüşme imkanı bulamayan Naim, dün Hürriyet'in girişimleriyle bu isteğine ulaştı. Cep Herkülü, 6 ay sonra görüştüğü babasının elini öptü ve hasret giderdi.

Önce Naim'in gençlik yıllarının geçtiği evde başbaşa 20 dakika görüşen baba-oğul daha sonra evin dışında basın ve televizyon kameralarına el öpüp, poz verdi. Baba Süleymanoğlu, ‘‘Oğlum Naim'i burada baba ocağında görmekten mutlu oldum. Çok sevinçliyim. Tekrar kendisini buraya bekliyorum’’ dedi. Naim, baba ocağından çıktıktan sonra komşularıyla hasret giderdi.

Olimpiyat şampiyonumuz Naim, Kırcaali'de ilk halter kaldırdığı salonda minik haltercilerle tanıştı. Naim 20 yıl önce kaldırdığı 60 kiloyu tekrar kaldırdı ve ‘‘İşte 20 yıl önce haltere başladığımda bu kiloyu kaldırmıştım’’ dedi. Minik halterciler de Naim'e, ‘‘Biz de Naim Süleymanoğlu olmak istiyoruz’’ dedi. Naim de kendilerine çok çalışmalarını tavsiye etti.

Bulgar basını, Naim'in 11 yıl sonra Bulgaristan'a gelişini manşetlerinden verdi. Ülkenin en büyük iki gazetesi Turut, ‘‘Tarihin en büyük haltercisi baba ocağına son model Mercedes ile konvoy halinde geldi.’’ Sport gazetesi, ‘‘Cep Herkülü evine döndü.’’ 24 saat gazetesi, ‘‘Trilyoner Naim sınırı kortejle geçti’’ başlıklarını attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!