Aggelou: Oyuncularımı kutluyorum

Güncelleme Tarihi:

Aggelou: Oyuncularımı kutluyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2013 17:13

Aggelou, Beko Basketbol Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda Türk Telekom'u uzatmada 75-69 yendikleri karşılaşmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok zor bir maç yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İki takımın da bazı sıkıntıları ve sakat oyuncuları olduğunu ifade eden Yunan antrenör, "İlk yarıda erken hücumlardan 12 sayı bulduk. Savunmada ilk yarıda bazı sorunlar yaşadık ama ikinci yarıda daha iyiydik. Semih Erden iyi oynadı. Kerem Gönlüm ise maçın sonunda ve uzatmalarda tecrübesiyle çok katkı sağladı. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Takımı ile ilk maçına çıkan Aggelou, asistanlarına ve teknik ekibine, takıma adapte olmasında yardımcı oldukları için teşekkür ederek, "Anadolu Efes, basketbol kültürü olan köklü bir takım. Böyle profesyonel bir ligde ve takımda bulunduğum için çok mutluyum" ifadesini kullandı.

Anadolu Efes'in genç oyuncularından Birkan Batuk ise "Hücumda tecrübeli oyuncularımızın bulduğu sayılar ve biz gençlerin verdiği enerjiyle kazanmasını bildik. Önümüzde THY Avrupa Ligi'ndeki Barcelona maçı var. En iyi şekilde hazırlanıp, galip gelmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Türk Telekom cephesi

Başantrenör Josip Vrankovic'in istifa ettiği Türk Telekom'da, takımın başında bulunan yardımcı antrenör Tane Spasev, Anadolu Efes'in karşısına birçok problemle çıktıklarını söyledi.

Bu maça kadar 4 kötü yenilgi aldıklarını kaydeden Spasev, şöyle konuştu: "Başantrenörümüz ayrıldı. Liderimiz Kerem Tunçeri sakattı. Ben ve arkadaşlarım, bu maçta sadece oyuncularımızı motive etmeye ve görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Amacımız Türk Telekom'un adını en iyi şekilde temsil etmekti. Tüm bunları varsayarsak çok iyi bir oyun çıkardığımızı düşünüyorum. Kazanma şansımız olduğunu biliyorduk. Sabırlı olmadığımız ve üç sayılık atışları tercih ettiğimiz 2-3 hücum dışında iyi bir performans sergiledik."

Spasev, genel anlamda iyi oynadıklarını ve doğru yolda olduklarını sözlerine ekledi.

Türk Telekomlu oyuncu Joshua Shipp ise zor bir maç olduğunu ancak ekibinin sarf ettiği çabadan dolayı gurur duyduğunu söyledi. Shipp, "Bazı hatalar yaptık. Bunları düzelterek daha iyi olmaya çalışacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!