Adana'nın Milli gururu

Güncelleme Tarihi:

Adananın Milli gururu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2016 18:38

Fransa’nın Nantes kentinde 13-19 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada Rio Olimpiyatları’na katılma vizesi alarak tarihi bir başarıya imza atan A Milli Kadın Basketbol Takımımız’ın görünmez kahramanlarından biri de Selen Tatlıdede.

Haberin Devamı

Ay-Yıldızlı ekipte yardımcı asistan antrenör olarak görev yapan Tatlıdede, aynı zamanda Adana Aski Spor Kadın Basketbol Takımı’nda çalışıyor.

Nantes’e giderken hedeflerinin A Milli Kadın Basketbol Takımı ile Londra Olimpiyatları’ndan sonra Rio’ya da katılmak olduğunu söyleyen genç antrenör, Arjantin, Kamerun ve Küba galibiyetleri ile bunu başardıklarını dile getirerek ‘’Şimdi amaç olimpiyat madalyası’’ dedi.

Milli Takım’da Baş Antrenör Ekrem Memnun ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Selen Tatlıdede, ‘’Ekrem Hoca Eurolig şampiyonluğu yaşamış, çok tecrübeli bir isim. Onunla beraber bu işi yapmaktan hem büyük keyif alıyorum, hem de kendimi geliştiriyorum’’ ifadesini kullandı.

Adananın Milli gururu

Görev yaptığı Adana Aski’de geçen sezon büyük talihsizlikler yaşanmasına rağmen kümede kaldıkları için mutlu olduğunu dile getiren Tatlıdede, ‘’Allah bize bir daha geçen sezon gibi bir lig yaşatmasın. Düşünüyorum da, çok kötüydü. İnşallah bu sene her şey daha farklı olacak’’ diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç antrenör hedefinin önümüzdeki yıllarda KBL takımlarından birinde baş antrenörlük görevi olduğunu, bunun için de gerekli tecrübeyi edinmeye çalıştığını söyledi.

BAKMADAN GEÇME!