Adana BOTAŞ'ta yarı final hedefi

Güncelleme Tarihi:

Adana BOTAŞta yarı final hedefi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2014 15:31

Rusya'nın Dynamo Moscow takımı ile karşılaşacak Adana BOTAŞ, yarın oynanacak ilk maçta avantajlı sonuç almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalini öncesinde kulüpten yapılan açıklamaya göre, Rus temsilcisi Dynamo Moscow'u konuk edecek takım, hazırlıkların tamamlanmasının ardından maç saatini beklemeye başladı. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda adını en iyi sekiz takım arasına yazdıran Adana BOTAŞ, çeyrek final ilk maçını kazanarak ikinci maç öncesinde avantaj elde etmek istiyor. Takımda Dynamo Moscow maçı öncesinde sakat ya da cezalı oyuncunun bulunmadığı belirtildi.

Adana BOTAŞ'ın Macaristanlı oyuncusu Anna Vajda, yaptığı açıklamada, çok önem verdikleri Dynamo Moscow maçının hazırlıklarını tamamladıklarını, takım olarak bu maçın ne kadar önemli olduğunun da bilincinde olduklarını ifade etti. Dynamo Moscow karşısında ellerinden gelenin en iyisini yaparak salondan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Vajda, şöyle devam etti:

“Çeyrek final ilk maçında evimizde oynayacağımız için ikinci maç öncesinde avantajlı bir sonuç elde ederek Rusya'ya gitmeyi hedefliyoruz. Bu önemli maçta taraftar desteğine çok ihtiyacımız olacak. Adana BOTAŞ'ı her zaman destekleyen ve hiçbir maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımız Dynamo Moscow maçında da bizi yalnız bırakmayacaklarından eminim.”

Adana Botaş - Dynamo Moscow karşılaşması yarın saat 19:00'da Menderes Spor Salonunda oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!