Acıbadem Sports'tan anlamlı etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Acıbadem Sportstan anlamlı etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 17:41

İstanbul Fulya’da bulunan Acıbadem Sports’da, İstanbul International Community School’da eğitim gören büyüme ve gelişme çağındaki öğrencilere, "Sağlıklı, Bilinçli Beslenme ve Çocuklarda Obezite" konulu bir seminer düzenlendi. Etkinliğe, milli basketbolcu Şaziye Üner de katıldı.

Haberin Devamı

Sporu ve sağlığı aynı çatı altında buluşturan Acıbadem Sports, çocukların sağlıklı ve bilinçli beslenmesi adına verdiği seminerlere devam ediyor.

İstanbul Fulya’da bulunan Acıbadem Sports’da, İstanbul International Community School’da eğitim gören büyüme ve gelişme çağındaki öğrencilere, "Sağlıklı, Bilinçli Beslenme ve Çocuklarda Obezite" konulu bir seminer düzenlendi.

Acıbadem Sports uzmanlarından Beslenme ve Diyet Uzmanı Müge Özyurt Şafak tarafından verilen seminerde öğrencilere, beslenme konularında temel bilgiler verildi. Özellikle genç nüfusu tehdit eden obeziteye yol açan etkenler, seminerde en ince ayrıntısına kadar anlatıldı.

Öğrencilerin ilgi ile izlediği seminere basketbol dünyasının başarılı ismi, milli basketbolcu Şaziye Üner de katıldı. Seminerde beslenme ve spor hayatına ilişkin bilgiler veren Üner, basketbola nasıl başladığını ve sporun hayata neler kattığını öğrencilerle paylaştı.

Acıbadem Sports tarafından düzenlenen seminer öğrencilerin Beslenme ve Diyet Uzmanı Müge Özyurt Şafak ve Milli Bayan Basketbolcu Şaziye Üner’e yönelttikleri sorularla sona erdi. Seminer ile öğrenciler, sağlık ve spor konusunda hem bilgi edindiler, hem de eğlenceli zaman geçirdiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!