Abdullah Çetin yeniden başkanlığa seçildi

Güncelleme Tarihi:

Abdullah Çetin yeniden başkanlığa seçildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2012 17:25

Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 3. olağan genel kurulunda Abdullah Çetin yeniden başkanlığa seçildi.

Angora Otel'de düzenlenen ve mevcut federasyon başkanı Abdullah Çetin ile Erol Sayyıdan'ın başkan adayı olduğu olağan genel kurula 258 delege katıldı. 218 delegenin oy kullandığı genel kurulda 130 oy alan Çetin, federasyon başkanlığı görevine yeniden getirildi. Sayyıdan ise 73 oyda kaldı. Seçimde 15 oy geçersiz sayıldı.

Genel kurulda, yönetim ve denetim kurullarının faaliyet raporları oybirliği ile ibra edilirken, yeni ana statü de kabul edildi.

Federasyonun 2 yıllık tahmini bütçesi ve faaliyet programı kabul edildi.

Bu arada, federasyon başkanlığına aday olmak istediğini, ancak mevcut başkan Çetin tarafından engellendiğini iddia eden Ahmet Cantürk, yeniden başkan adayı olmasının genel kurulda oylanması için ek gündem talebinde bulundu. İsteği reddedilen Cantürk ile Divan Kurulu Başkanı Adil Kabakçı arasında sözlü tartışma yaşanmasının ardından bir grup delege, “Oyla, oyla” şeklinde Cantürk'ün lehinde tezahürat yaptı. Ancak talep, oyçokluğuyla reddedildi.

-Kurullar-

Yönetim, disiplin ve denetleme kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Orhan Tanrıkulu, Bilal Sert, Tayfun Talipoğlu, Mustafa Arıkan, Mehmet Tunç, Mehmet Göktaş, Ümmet Ekici, Hakkı Karaca, Mehmet Besçeli, Recep Yılmazer, Şerif Büyüktaş, Saffet Yahşi, Gültekin Karasu, Mustafa Kandemir
Denetim kurulu: Abdülkadir Ergin, Cengiz Carlak
Disiplin Kurulu: Ömer Yılmaz, Ümit Denizkurdu
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!