Abdi İpekçi Antalya Arena gibi olmasın

Güncelleme Tarihi:

Abdi İpekçi Antalya Arena gibi olmasın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 22:45

Sarı lacivertlilerin Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban, “Antalya’daki kupa finalinde TFF’nin göstermediği hassasiyeti inşallah TBF gösterecek. Rakip tribünden yine kötü tezahüratlar olursa, uyarı şart” dedi.

Haberin Devamı

POTADA, ezeli rakibi Galatasaray Odeabank ile finale kalma mücadelesi yapan Fenerbahçe bugün oynanacak 3. karşılaşma öncesi sarı kırmızılı tribünlerin kendilerine göstereceği reaksiyon için Türkiye Basketbol Federasyonu’nu uyardı...
Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban, zorlu karşılaşma öncesi Hürriyet’e açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi...

TEK KÜFÜR YOKTU

Ülker Arena’da gerçek bir basketbol seyircisi var. Kuralları biliyorlar. Hemen reaksiyon gösterebiliyorlar. Bu bilince rağmen biz taraftarımızı uyardık. Maç içinde de anonslar yaparak uyardık. Karşılaşma boyunca tek bir küfür olmadı. Sadece Göksenin’e protesto vardı. Hakemler de buna hassasiyet ile yaklaşıp hemen anons yaptırdılar. TBF’nin bu hassasiyetini Abdi İpekçi’de de göstereceğinden eminim.

Haberin Devamı

6222’YE GÖRE YASAK

Antalya’daki Türkiye Kupası finalinde TFF’nin göstermediği hassasiyeti inşallah burada onlar gösterecek. Eğer, Antalya’daki tezahüratlar olursa, uyarı şart. Bu durum 6222’ye göre de yasak. Galatasaray’ın hocası Ergin Ataman’ı da söylediği gibi bizim taraftar son derece centilmen davrandı. Takımlarını destekledi. Abdi İpekçi’ye savaşa gitmiyoruz. Evimizde onları koruyoruz. Onlar da bizim gibi davranacaktır. Çünkü biz küfür etmiyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!