ABD’de Türk profesörün şirketi yine listeye girdi

Güncelleme Tarihi:

ABD’de Türk profesörün şirketi yine listeye girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2012 00:00

ABD’de yaşayan girişimci akademisyen Prof. Dr. Bahadır İnözü tarafından kurulan yönetim danışmanlığı şirketi Novaces, Inc dergisi tarafından hazırlanan ABD’nin en hızlı büyüyen özel şirketler listesine arka arkaya ikinci kez girdi.

Haberin Devamı

Üç yıl içinde yüzde 64 büyüme kaydeden Novaces, iş ürünleri kategorisinde 326’ncı sıradan 296’ncı sıraya, genel kategoride de 3 bin 572’nci sıradan 3 bin 219’uncu sıraya yükseldi.

Önceki gece Arizona eyalatinin Pheonix kentinde yapılan ödül töreninde birinciliği üç yılda yüzde 23649 büyüyen Unified Payments şirketi aldı. İnözü’nün 8 yıl önce New Orleans’ta öğrencileri ile birlikte kurduğu Novaces özellikle Savunma Sanayiinde, Havacılık Bakım Tutum ve Sağlık sektörlerinde “Kısıtlar yönetimini “Yalın 6 Sigma” ile entegre ederek performans geliştirme ve proje yönetimi çözümleri sunuyor. Yaklaşık 30 çalışanı bulunan Novaces’in New Jersey Eyaletinin Toms River kentinde de ofisi bulunuyor.

Bahadır İnözü, şirketinin performans geliştirme stratejilerinde bir lider olarak yükselmesinin, düzenli ve hızlı büyümelerinden kaynaklandığını belirterek   “Müşterilerimiz ile yakın işbirliği yaparak, en ileri metotlarla takımların birbirlerini desteklemelerini sağlıyor, bu sayede de müşterilerimizi  yüksekliklere çıkartıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!