(A) Milli takım aday kadrosu açıklandı

Güncelleme Tarihi:

(A) Milli takım aday kadrosu açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2001 00:00



Arnavutluk ile 25 Nisan Çarşamba günü Gaziantep’te özel bir maç yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı kadrosu belli oldu. Milli Takımlar Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya’nın Bochum takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Yıldıray Baştürk'ü de çağırdı.
Haberin Devamı

Trabzonspor’dan Sergen ile Oktay, Beşiktaş’tan kaleci Fevzi, Gaziantepspor’dan Hakan Bayraktar ve Fatih, Kocaelispor’dan Nuri’nin yeniden davet edildiği ve Avrupa’da forma giyen futbolculardan ise sadece Alpay’ın çağrıldığı (A) Milli Takım kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fatih Akyel, Hasan Şaş, Emre Belözoğlu, Ümit Davala (Galatasaray), Tayfur Havutçu, Nihat Kahveci, Fevzi Tuncay (Beşiktaş), Ogün Temizkanoğlu, Abdullah Ercan (Fenerbahçe), Sergen Yalçın, Oktay Derelioğlu (Trabzonspor), Ömer Çatkıç, Hasan Özer, Hakan Bayraktar, Fatih Tekke (Gaziantepspor), Ümit Özat (Bursasapor), Tolga Doğantez (Gençlerbirliği), Nuri Çolak (Kocaelispor), Alpay Özalan (Aston Villa) ve Yıldıray Baştürk (Bochum).

Bu sezonun flaş ekibi Gaziantepspor, Galatasaray ile birlikte milli takıma 4 futbolcuyla en fazla oyuncu veren takım oldu.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda 25 Nisan Çarşamba günü saat 20.15’de başlayacak karşılaşmayı, İsrail’den Heir Levi, Abud Al-Ramili ve Eyal Hatuka hakem üçlüsü yönetecek.

Milli takım, 23 Nisan Pazartesi günü saat 13.00’de Polat Renaissance Oteli’nde kampa girecek ve akşam 18.00’de de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir çalışma yapacak.

(A) Milli Takım, karşılaşmanın yapılacağı Gaziantep’e 24 Nisan Salı günü saat 15.00’de özel uçakla gidecek ve son çalışmasını saat 18.30’da Kamil Ocak Stadı’nda gerçekleştirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!