64 günde pes etti

Güncelleme Tarihi:

64 günde pes etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

KSK Başkanı Baysoy, ekonomik krize daha fazla dayanamadı

Önder Baysoy ve ekibi, 19 Ekim'deki genel kurulda büyük umutlarla işbaşına gelmişti. Ancak eski yönetimden sarkan borçlara bir de Maliye'nin hacizi eklenince, dün toplanıp kongre kararı aldı.

GÖREV ALMAYACAK Son yılların en güçlü yönetimi olarak 19 Ekim'de işbaşına gelen Önder Baysoy ve ekibi, ekonomik krize daha fazla dayanamadı ve dün toplanarak olağanüstü kongre kararı aldı. 8 Ocak'ta yapılacak genel kurulda aday olmayacaklarını açıklayan Baysoy, ‘‘Biz bütün taahhütlerimizi yerine getirdik. Ancak parasızlık belimizi büktü. Kongreye kadar şube yönetimleri göreve devam edecek’’ dedi.

PARASIZLIK BİTİRDİ Yönetimdeki arkadaşlarına teşekkür eden Önder Baysoy şöyle konuştu: ‘‘Görevi bırakma nedenimizin maddi kriz olduğunu herkes biliyor. Artık (Şu oldu, bu olmadı) polemiğine girmek yanlış olur. Yaptığımız işler ortada. Tesislerin yapımıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi ile olan ortaklığımız devam ediyor. Piyongo için bilet satışımız sürüyor. Kimseye kırgın değiliz.’’

SON DARBE HACİZ istifa kararında eski yönetimden sarkan borçların giderek artmasının ve Maliye'nin TRT gelirlerine haciz koymasının etkili olduğu bildirildi. Haciz yüzünden ellerinin kollarının bağlandığını ifade eden yöneticiler, ‘‘Carrefour'dan gelecek paraya güveniyorduk. Oradan da ses çıkmadı. Bu durumda devam edersek, kulübün önünü tıkayacaktık. Daha güçlü bir yönetim kurulacaktır’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!