350 milyarlık yarış

Güncelleme Tarihi:

350 milyarlık yarış
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2001 00:00


Haberin Devamı

Veliefendi Hipodromu'nda 2 bin 400 metre çim pistte koşulacak olan yarışta, start alacak olan 3 yaşlı İngiliz 22 safkanın birincisi sahibine 350 milyar lira kazandıracak...

TÜRK at yarışçılığının en büyük derbisi olan Gazi Koşusu'nun 75.'si, bugün İstanbul'da koşulacak. Veliefendi Hipodromu'nda 2 bin 400 metre çim pistte koşulacak olan yarışta, start alacak olan 3 yaşlı İngiliz safkanların isimleri ve sahipleri şöyle: ‘‘Abidinbey’’ Cüneyt Çalıcıoğlu, ‘‘Alvin’’ Kamil Bolcan, ‘‘Ayazağa’’ Mustafa Kaya, ‘‘Barrel’’, ‘‘Cannon’’ Osman Hattat, ‘‘Elixir’’ Selman Taşbek, ‘‘Esosino’’ Esra Çizmeci, ‘‘Fay Hattı’’ Ali Şahin, ‘‘Grand Ekinoks’’ R. Volkan Ekinci, ‘‘Homemade’’ Hikmet Ataman, ‘‘Little Rascle’’ Gülay Tügel, ‘‘Nerval’’ Tarık Aydın, ‘‘Ozanım’’ İ. Hakkı Bolcan, ‘‘Red Neck’’ Meltem Ekenler, ‘‘Sun Breeze’’ Acar Yıldırım, ‘‘Vasarelly’’ Şerafettin Gedik, ‘‘Wooble Foal’’ Oya Erkkul, ‘‘Angels Song’’ Davide Franko, ‘‘Sierra’’ Begüm Atman Uçgun, ‘‘Uva’’ Merih Kurt, ‘‘Wilde Cossack’’ Sedat Özcan, ‘‘Shining Wolf’’ K. Levent Kitapçı.

İKRAMİYE 250 MİLYAR

Birincilik ikramiyesi 250 milyar lira olan yarışta safkan, sahibine, birincilik, yetiştiricilik ve kaydiye ücretleri ile birlikte toplam 350 milyar lira kazandıracak. Yarışta ikinci gelecek atın sahibi 100, üçüncü olan 50, dördüncü de 25 milyar liralık ikramiye kazanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!