3 İstanbul yolcusu daha belirlendi

Güncelleme Tarihi:

3 İstanbul yolcusu daha belirlendi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2012 17:36

Çin Açık'ta alınan sonuçlara göre Angelique Kerber, Petra Kvitova ve Sara Errani de teklerde şampiyona biletini cebine koydu.

Haberin Devamı

Sezonun en iyi sekiz tenisçinin oynayacağı İstanbul'da WTA Şampiyonası'na 20 gün kala katılması kesinleşen oyuncu sayısı yediye yükseldi. Çin Açık'ta alınan sonuçlara göre Alman Angelique Kerber, son şampiyon Petra Kvitova ve İtalyan Sara Errani de bileti aldı. Son bilet için ise Li Na ve Marion Bartoli'nin mücadelesi sürüyor.

23 galibiyeti aşamadığı kariyerinde ilk kez bir sezonda 60 maç kazanan Angelique Kerber, 12 yıl sonra sezon sonu finaline kalan ilk Alman tenisçi oldu. Kerber, Çin'de eski 1 numara Wozniacki'yi yenerek çeyrek finale yükseldi. Çek Petra Kvitova ve İtalyan tenisçi Sara Errani de Çin'de ilk turda yenilmesine karşın, 4 Ekim itibariyle İstanbul'da teklerdeki yerini kesinleştirdi. Errani, partneri Vinci ile birlikte çiftlerdeki biletini daha önce ayırtmıştı.

Haberin Devamı

tenisdunyasi.net'in haberine göre; gelmesi kesinleşen diğer tenisçi ise Petra Kvitova oldu. Kvitova, unvanını korumak için İstanbul'a gelecek olmanın kendisine büyük heyecan verdiğini söyledi.

Turnuvaya daha önce teklerde Viktoriya Azarenka, Maria Şarapova, Agnieszka Radwanska ve Serena Williams'ın katılması kesinleşmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!