2'de 2 yapacağız

Güncelleme Tarihi:

2de 2 yapacağız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Belfast'e gelen A Milli Takım'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ‘‘Deprem felaketi nedeniyle yasta olan halkımıza bir nebze de olsa moral vermek için K.İrlanda ve Moldova'yı yenmek istiyoruz’’ dedi.

2000 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takım dün Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'a geldi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ‘‘Son dönemde yaşanan deprem felaketi nedeniyle oldukça kötü yönde etkilenen halkımıza, bir nebze de olsun moral vermek amacındayız. İrlanda'da elimizden geleni yapıp, ülkemize galibiyetlerle dönmek istiyoruz. Hedefimiz 2'de 2 yapmak’’ dedi.

MAÇ SAAT 17.00'DE

4 Eylül Cumartesi günü TSİ 17.00'de Kuzey İrlanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü, Engin, Abdullah, Ogün, Sergen, Alpay, Tayfun, Saffet (Fenerbahçe), Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Tugay, Ümit Davala, Arif, Okan, Fatih (Galatasasay), Tayfur, Ayhan, Ali Eren (Beşiktaş), Ümit Karan (Gençlerbirliği), Ünal (Schalke 04).

Öte yandan, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Milli Takımlar Sorumlusu Selami Özdemir ve federasyon yöneticileri de milli takımlarla birlikte İrlanda'ya geldi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!