23 Nisan'da balonlu mesajlar

Güncelleme Tarihi:

23 Nisanda balonlu mesajlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayrami'nin yaklastigi gunumuzde gelecegin teminati cocuklar, meydanlari renklendirmek icin calismalarini hizlandirdi. Cocuklar 23 Nisan’da saat 15.00’te Goztepe Parki’nda sevgi mesajlarini ucuracaklar.

‘Ben Turkiye'de yasiyorum/ Dostluk, paylasim, sevgi tasiyorum/ Gel sen de dost ol benimle/ Dunyamizi guzellestirelim sevgimizle/ Sana sevgimi ucuruyorum...’’

23 Nisan’da Goztepe Parki'nda bulusacak olan minikler, burada kendileri icin ozel olarak hazirlanan siralarda bir kâgit uzerine gunun anlamini anlatan mesajlarini yazarak, ucan balonlarla gokyuzune sevgi mesajlari ucuracaklar. Tum sorunlarin iyilige acilan kapisini ‘‘sevgi’’ sozcugunun actigina inanan ‘‘Renkli Dunya Cocukevi’’nin yetkilileri, yine cocuklar araciligiyla sevgi mesajlarini yaymak istiyor. Bu ozel gune her yastan ve her kesimden cocuklar katilabilecek.

‘‘Sana Sevgimi Ucuruyorum’’ sloganiyla yola cikacak olan cocuklar, kucucuk yaslarinda sevgi olmadan baris, baris olmadan da ozgur olunamayacaginin bilincinde birbirlerini kucaklamayi bekliyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!