2011'de sürpriz yapabiliriz

Güncelleme Tarihi:

2011de sürpriz yapabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2011 18:27

Formula 1'in en deneyimli pilotlarından biri olan Rubens Barrichello, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını ve herkesi şaşırtacak dereceler almayı umduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Formula 1'in en deneyimli isimlerinden biri olan Rubens Barrichello, yeni sezon öncesi umut dağıttı. Williams pilotu, 2011 sezonuna çok iyi hazırlandıklarını belirtirken, agresif bir görüntü çizerek herkesi şaşırtmak istediklerini belirtti.

Brezilyalı pilot yaptığı açıklamada, "Takım olarak çok iyi yolda ilerliyoruz. İzleyicilere 2011 sezonunda çok agresif bir Williams takımı izlettirmeyi düşlüyoruz. Kendimi burada evimde gibi hissediyorum ve deneyimlerimi özgürce aktarabiliyorum. Burada fikirlerime çok önem veriliyor bu da beni daha da motive ediyor" şeklinde konuştu.

Barrichello, 2011'de kullanılacak olan Pirelli lastiklerinin sezona büyük renk katacağını belirterek, "Lastikler Formula 1'in en önemli parçalarından biri. Bu değişiklik bazı takımların avantajına olacağı gibi bazılarının da başına büyük dertler açacak. 2008 yılında Honda'da yarışırken bunu yaşamıştım. Takım olarak çok kötü sonuçlar alırken oluksuz lastiklere geçtikten sonra harika dereceler elde etmeye başlamıştık" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Rubens Barichello, sezon içinde sorunlar yaşadığı Schumacher ile artık herhangi bir problemi olmadığını belirterek sözlerini noktaladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!