18 Yaş Kadınlar Yaz Tenis Şampiyonası Denizli'de

Güncelleme Tarihi:

18 Yaş Kadınlar Yaz Tenis Şampiyonası Denizlide
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2012 12:23

Pamukkale Tenis Kulübü Müdürü ve Turnuva Direktörü Hüseyin Güneş, Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Tenis Şampiyonası'nın 1-3 Ağustos tarihleri arasında Denizli'de yapılacağını söyledi.

Güneş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Pamukkale Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşecek şampiyona için mevcut kortların yanına yeni tenis kortunun yapımına başlandığını ifade etti.

Pamukkale Tenis Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu'nun yapımını üstlendiği tenis kortunun 50 bin liraya mal olacağını belirten Güneş, şöyle konuştu:
“Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz Avrupa 16 Yaş Bayanlar Yaz Kupası'nın ardından bu yıl da Avrupa 18 Yaş Bayanlar Yaz Kupası'nı gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Böyle bir organizasyonunun şehrimizde yapılması şehrimizin tanıtımı açısından çok önemli. Çalışmalarımıza, müsabakaların toprak kortlarda yapılacak olması nedeniyle kort sayımızı artırarak başladık. Hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor.”

Türk Milli Takımı'nın yanı sıra İspanya, Rusya, Ukrayna ve Yunanistan takımlarıyla beraber 5 Avrupa ülkesinin yarışacağı müsabakalara her ülkeden 3 sporcu ve 1 antrenör katılacak. Turnuvada ilk 2'ye girecek takımlar 6-8 Ağustos tarihleri arasında Fransa'da gerçekleşecek Avrupa Yaz Kupaları final turunda yarışma hakkı elde edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!