12 takım daha önce garantilemişti

Güncelleme Tarihi:

12 takım daha önce garantilemişti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 17:02

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmayı 12 takım daha önce garantilerken, son dört takım da Salı ve Çarşamba akşamı oynanacak maçlarla belli olacak.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi gruplarında son maçlar Salı ve Çarşamba akşamı oynanacak. Sekiz grupta mücadele eden 32 takımdan 12'si daha önce bir üst tura çıkmayı garantilemişti. Salı ve Çarşamba akşamı oynanacak maçlardan sonra hem son dört takım, hem de Avrupa ligi'nde yoluna devam edecek sekiz takım belirlenecek. A Grubu'nda Paris St. Germain ve Arsenal, C Grubu'nda Barcelona ve Manchester City, D Grubu'nda Atletico Madrid ve Bayern Münih, E Grubu'nda Monaco ve Leverkusen, F Grubu'nda Dortmund ve Real Madrid, G Grubu'nda Leicester City ve H Grubu'nda da Juventus bir üst tura çıkmayı daha önce başardı.
BEŞİKTAŞ'IN GRUBU
Beşiktaş'ın mücadele ettiği B Grubu'nda yoluna devam edecek üç takım bulunuyor. Beşiktaş, Napoli ve Benfica'dan ikisi bir üst tura çıkacak. Diğer takım Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. G Grubu'nda ise Porto ile Kopenhagen bir üst tur için yarışıyor. H Grubu'nda O. Lyon ve Sevilla'dan biri Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkacak. Sekiz gruptaki 16 karşılaşmanın tümü 20.45'de start alacak.

Haberin Devamı

Maç programı şöyle:
SALI
Basel – Arsenal
Paris St. G. - Rasgrad
Benfica - Napoli
D. Kiew – Beşiktaş
Barcelona – Mönchengladbach
Menchester C. - Glasgow
B. Münih – A. Madrid
Eindhoven- Rostow
ÇARŞAMBA
Leverkusen – Monaco
Tottenham – CSKA Moskova
Real Madrid – Dortmund
L. Varşova – S. Lisbon
Porto – Leicester City
Brügge – Kopenhagen
O. Lyon – Sevilla
Juventus – D. Zagreb

BAKMADAN GEÇME!