12 DABO Kayseri, Avanos’a konuk oldu

Güncelleme Tarihi:

12 DABO Kayseri, Avanos’a konuk oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2012 13:30

Yaz dönemi çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden 12 Dabo Kayseri ekibi düzenli olarak yaptığı sosyal ve kültürel aktivitelerin bir yenisi daha ekledi.

Haberin Devamı

Avanos Kapadokyaspor takımı ile 2 maç yapan Kayseri ekibi ayrıca Kapadokya bölgesinin eşsiz ve tarihi güzelliklerini gezme şansı yakaladı.

12 Dabo Kayseri gurubu antrenörü Hasan Aksoyak gezi ve maçlar sonrası yaptığı değerlendirme de "Yoğun bir yaz dönemi geçirdiğimiz şu günlerde grubumuzda yer alan çocuklarla beraber düzenli olarak yapmış olduğumuz etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek Kapadokya Avanosspor ekibiyle saat:12.00 de ve 17.00 de olmak üzere 2 adet maç yaptık.Maçtan kalan vakitlerimizdede Kapadokyanın eşsiz güzelliklerini gezdik. Nevşehir Kapadokya forum alışveriş merkezine giderek öğle yemeği yedik. Aynı zamanda gezdiğimiz bu bölgelerde sinevizyon gösterilerini izleyerek bölge hakkında bilgi sahibi olduk..Çocukların sosyal ve kültürel açıdan gelişmeleri için son derece faydalı bir gezi oldu. Çocuklarımız aynı zamanda Kapadokya Avanossporda yer alan sporcuarla kaynaşarak yeni arkadaşlıklar kurdular.Bu tür aktivitelere düzenlemeye devam edeceğiz” İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kapadokya Avanosspor grubu antrenörü Babür Taşer ise yaptığı değerlendirmede "Kayseri 12 Dabo ekibi ile 2 adet hazırlık maçı yapma ve onları bu şirin ve tarih kokan ilçemizde misafir etme şansı yakladık.Son derece zevkli ve çekişmeli 2 maç oldu.Maçlarda eksiklerimizi gördük. Maçlar çocu klarımız kaynaşması tecrübe kazanması ve yeni dostluklar kurması açısından son derece faydalı oldu.Yaptığımız görüşmeler neticesinde gerek Avanos'ta gerekse Kayseri'de bu tür aktivitelere devam etme kararı aldık.Buralara kadar gelen Kayseri Ekibi antrenör ve sporcularına teşekkür ediyoruz." dedi.

Maçların bitiminde Kayseri 12 Dabo antrenör ve sporcuları soyunma odasında takım sporcularından Batuhan Boynukalın'ın 13. yaş gününü pasta keserek kutladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!