11. haftaya bakış

Güncelleme Tarihi:

11. haftaya bakış
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2009 09:30

Trabzonspor’un dinlendiği bu haftada rakipleri puanlar kazanmaya devam etti.

Haberin Devamı

Psikolojik destek programı nasıl gidiyor acaba? Diye düşünüyor ve içimden gülüyorum. “Futbolcular psikolojik destek alacaklar” demek ne demek. Yıllardır profesyonel ligde top koşturan Trabzonspor’un hala bir takım psikologu yoksa vallahi gülerim. Yapmayın be kardeşim! Rezil ettiniz bir çuval inciri. Demek ki Kulüp yönetiminde bulunan sayın idarecilerin, bir takımın olmazsa olmazları arasında bulunan takım psikologundan haberleri olmaması çok acı. Takım psikologu kulüplerin kadrolu elemanlarındandır ve gözü 24 saat futbolcuların üzerlerindedir. Bana Trabzonspor’da takım psikologu yok demeyin lütfen!

Kadir Esaspehlivan yazıyor


Neyse bu haftaya şöyle bir bakalım.

Haberin Devamı

Beşiktaş yine kazanarak seyircisinin yüzünü biraz olsun güldürdü. Fakat her yönü ile çok zayıf bir takım. Ankaragücü takımı birkaç pozisyonu harcamasaydı çok kolay Beşiktaş’ı yenebilirlerdi. Ankaragücü çok diri bir takım, Aydın çok iyi bir oyuncu, birkaç maçtır onu seyrediyorum. Çok teknik ve hızlı bir futbolcu, devre arasında transfer olabilir. Beşiktaş asla maç motivasyonuna giremiyor, çok antrenman eksikleri var. Sayısal bakımdan değil, antrenman periyodu bakımından, yani doğru antrenman yaptıklarına inanmıyorum. Teknik yok, taktik desen hiç yok, dayanıklılık ve kuvvet yok, sürat yok, çekirdek kadro hiç olmadı, nasıl olacak bilemiyorum. Bir tek değişmeyen Rüştü var, seyircisine sabırlar diliyorum. Haftaya Trabzonspor ile karşılaşıyor Beşiktaş, her iki takımda denk olacak, sonuç berabere bitebilir.

Galatasaray bu sezon en kötü maçlarından birini oynadı, seyrederken hiç zevk almadım. Sivas spor’da futboldan çok uzak bir oyun sergiledi. Bu takım böyle olmamalıydı, bu sezona Bülent Uygun’la başlaması çok büyük hata idi ve yerine alınan antrenör arkadaş da bu takımı taşıyacak gibi görünmüyor. Çok acilen Sivasspor’u ateşleyecek birkaç futbolcu ve birde iyi bir antrenöre ihtiyaç duyuluyor. Aslında çok iyi çalışılmış bir defansif oyun anlayışı ile Galatasaray’ın karşısına çıkılsaydı, maç belki de golsüz berabere biterdi. Kapanan defansa karşı Galatasaray’ın zaafı var, oyunu açamıyorlar.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ise çok zor bir maça çıktı. Kayserispor çok iyi futbol oynayan bir takım, maça iyi hazırlanmışlar. Tolunay Kafkas çok iyi bir takım hazırlamış, söylenecek söz yok. Fenerbahçe de gol yollarını bulacak ve son vuruşları yapacak kimse olmadı bu maçta. Guiza artık son nefeslerini tüketiyor, olmayacak artık çok zor, ama Daum neden hala ısrarla Guiza’yı santrafor oynatıyor bilemiyorum. Vazgeçsin Guiza’dan artık, herhangi bir santrafor bu maçta üç gol atardı. Semih çok geç alındı oyuna, ısınmadan maç bitti ve Kazım’ın oyundan alınması iyi olmadı, saygı duymak gerekir antrenöre demek ki bir bildiği vardı, ama maçta puan kaybedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!