% 100 Almanya’dayız

Güncelleme Tarihi:

% 100 Almanya’dayız
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2005 02:01

Milli Takım kariyerini noktalayan İngiltere’deki tecrübeli futbolcumuz Tugay Kerimoğlu, ‘Fatih Terim’in olduğu yerde her zaman başarı vardır’ dedi.

Millilerimiz gidecek

İngiltere Premier Lig takımlarından Blackburn forması giyen Tugay Kerimoğlu, Milli Takım’ın 2006 Dünya Kupası’na katılma şansı için, ‘Milli Takım için hiçbir şey uzak değil, kolay da değil’ dedi. Tugay şöyle konuştu: ‘Ama benim şahsi görüşüm % 100 Almanya’da olacağız. Fatih Terim’in olduğu yerde her zaman başarı vardır.

Evimizde gibi olacağız


Yeter ki biz oyuncularımıza negatif yönde değilde pozitif yönde yaklaşalım. Burada basına da büyük görevler düşüyor. Eğer Danimarka’yı yenersek Ukrayna maçına çok farklı çıkarız. Almanya’ya gittiğimiz taktirde zaten evimizde gibi oynayacağız. Hakan Şükür konusunda daha önce Milli Takım’a alınmamasından çok neden alınmadığı önemli.

18 yaşında gibiyim

Olayın içeriğini bilmediğim için yorum yapmanın doğru olmayacağını düşünüyorum. Türkiye’de yaş sorunu ortadan kaldırılmalı. Bir futbolcu oynamak istiyorsa iyi de oynuyorsa yaşı önemli olmamalı. 35 yaşındayım ama kendimi 18 yaşında gibi hissediyorum.’ 6.5 yıldır oynadığı İngiltere’deki başarısını kafa olarak rahat olmasına bağlayan Tugay şunları söyledi:

Emre’nin önü açık

‘Türkiye’de bazı insanlar eleştirilerini öyle bir yönde yapıyorlar ki, futbolcudan ondan sonra tabi ki, verim alamazsınız. Emre’nin Newcastle’dan başarılı olup Arsenal veya M.United’e geçeceğine inanıyorum. Ben 1-2 yıl daha Ada’da oynarım. Bu Premier Lig olmaz da 1.Lig olur. Bunu yadırgamam. Kariyerimi Katar veya Dubai’de bitirmeyi isterim.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!