10 milyar liralık konut planı

Güncelleme Tarihi:

10 milyar liralık konut planı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2015 23:14

BUGÜNE kadar şehrin merkezi ilçelerinde yatırım yapan Tahincioğlu Gayrimenkul yeni adres olarak Başakşehir’i geçti. 350 milyon lira yatırım ile hayata geçecek Nidapark Başakşehir’de temel atıldı, teslimler Ekim 2017’de.

Haberin Devamı

374 konut ve 48 ticari birim yer alan projede evlerin metrekare satış fiyatının 3 bin 600 lira olduğunu söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Altyapısı, zengin peyzaj alanı, hastanesi ve ulaşım yatırımlarıyla ile Başakşehir daha da değerlenecek. Bölgede ev fiyatları yatırım için hala cazip” dedi. Kayabaşı, İstinye, Yenisahra, Beykoz, Kozyatağı ve Çengelköy’de yeni yatırımlar planladıklarını belirten Tahincioğlu, 3 yılda 10 milyar lira satış değerine sahip 5 proje hayata geçireceklerini kaydetti. Projenin 1 kule ve 4 yatay bloktan oluşacağını söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım, “Projeye başlamadan önce bir araştırma yaptık. Geniş metrekareli evler istendiği için 1+1 ve stüdyo daireye yer vermedik” dedi.

Haberin Devamı

İHALE ARSALARI 2016’DA


Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO’nun mayıs ayında yaptığı Kayabaşı 5. Etap ihalesini 1 milyar 72 milyon 600 bin satış toplam geliri ile kazanmıştı. Tahincioğlu bu arsadaki projeyi 2016’nın ilk çeyreğinde satışa çıkaracaklarını söyledi. Şirket, İstinye’deki 158 dönüm arsa için Emlak Konut tarafından yapılan ihaleyi de kazanmıştı. Emirgan Korusu’na komşu arsa için satış toplam geliri olarak 3 milyar 672 milyon lira önerildi. Arsayı teslim aldıklarını belirten Tahincioğlu, 2016’nın ilk yarısında ruhsat almayı öngördüklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!