10 adayla geliyorum

Güncelleme Tarihi:

10 adayla geliyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2001 01:54

İki gün boyunca Avrupa'yı karış karış gezip, F.Bahçe'ye teknik direktör arayan Asbaşkan Sadettin Saran, ‘‘Kulübüyle sözleşmesi bulunan hocalar bile gelebileceklerini söyledi. F.Bahçeli olduğum için bir kez daha gurur duydum’’ dedi...

GURUR DUYDUM

Fenerbahçe Asbaşkanı Sadettin Saran, bugünkü yönetim kurulu toplantısına 10 teknik direktör adayı ile geliyor. Mustafa Denizli'nin yerini doldurmak için Avrupa'yı iki gün boyunca karış karış gezen Saran, ‘‘Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bir kez daha gördüm. Kime teklif götürdüysem, olumlu yanıt aldım. Fenerbahçeli olduğum için bir kez daha gurur duydum’’ dedi.

RAPOR VERECEK

Almanya, İsviçre, İspanya, Fransa ve İngiltere'de 10 ayrı teknik adamla görüşen Saran, 48 saatlik izlenimlerini yönetime bir rapor halinde sunacağını dile getirerek şöyle konuştu: ‘‘F.Bahçe'nin Avrupa'daki imajı gurur verici. Herkes stadımızın yeni yapıldığını ve başkanımız Aziz Yıldırım'ın hedeflerini ayrıntılarıyla öğrenmiş.

EN UYGUNU GELECEK

Fenerbahçe'nin Avrupa'da büyük başarılar beklediğini ve camiasının büyüklüğünü ben değil, yüz yüze konuştuğum teknik adamlar söyledi. Kulübüyle sözleşmesi bulunan hocalar bile Fenerbahçe'ye gelebileceğini dile getirdi. Şu anda hiçbir ismi ön plana çıkarmam mümkün değil. Yönetim Kurulu olarak, kulübümüzün yapısına en uygun olanını seçeceğiz.

EN DOĞRU KARAR

Dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Sadettin Saran, ilk olarak Başkan Aziz Yıldırım ile durum değerlendirmesi yaptı. Avrupa'da yaptığı her görüşmeden sonra Yıldırım ile telefon trafiğine giren Saran, ‘‘En doğru kararı yönetim olarak alacağız. Taraftarların beklentisini biliyoruz. Fenerbahçe'nin geleceği için en sağlıklı kararı vereceğiz’’ diye konuştu.

OĞUZ DA OLABİLİR

Öte yandan 10 teknik adamın isimlerinin tartışılacağı toplantıda Oğuz Çetin ile devam kararının da çıkabileceği öğrenildi. Yönetimin Çetin'in yanına bir kondisyoner alabileceği ve ligin ikinci yarısında genç çalıştırıcıya tam yetki vereceği sızan haberler arasında. Bu konuda Köln Spor Akademisi'nden bir öğretim üyesiyle temaslar sürüyor.

İŞTE ADAYLAR

Werner Lorant

Frank Pagelsdorf

Huub Stevens

Jürgen Rober

Javier Clemente

Otto Rehhagel

Boby Robson

Jean Tigana

Radomir Antiç

Aime Jacquet
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!