1-Johnson ve Preko, yarın İstanbul'da sözleşme imzalayacak.

Güncelleme Tarihi:

1-Johnson ve Preko, yarın İstanbulda sözleşme imzalayacak.
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 1999 00:00

Haberin Devamı

2-Uche ve İzmirspor'dan alınan Tufan dün resmen transfer edildi.

Antep'te görüşme

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün sabah, Teknik Menajer Rıdvan Dilmen ile Gaziantep'e giderek Gaziantepspor Başkanı Celal Doğan ile görüştü ve Johnson ile Preko'yu 6 milyon dolar karşılığında transfer etti. Görüşmeden sonra açıklama yapan Yıldırım, ‘‘Johnson ve Preko bugünden itibaren Fenerbahçeli olmuştur’’ dedi.

Kardeş kulüp oldular

İki saat süren Doğan-Yıldırım görüşmesi sonunda taraflar Johnson'un 4, Preko'nun ise 2 milyon dolara Fenerbahçeli olması konusunda anlaşmaya vararak el sıkıştı. Yıldırım, ‘‘Bundan sonra Gaziantepspor ve Fenerbahçe kardeş kulüp olacaktır’’ diye konuştu. İki futbolcu yarın İstanbul'da sözleşme imzalayacak.

Uche'ye 600 bin dolar

Fenerbahçe dün iki futbolcuya imza attırdı. Önce, Galatasaray'ın elinden alınan İzmirsporlu Tufan Apaydın iki yıllık sözleşmeye imza attı. Daha sonra iç transferde anlaşılamayınca satış listesine konulan Uche bir yıllık sözleşmeyi imzaladı. Nijeryalı oyuncunun 300 bin doları maç başı olmak üzere 600 bin dolar alacağı öğrenildi.

Kiğılı: yılın transferi

F.Bahçe Asbaşkanı Abdullah Kığılı imza törenleri sonrasında yaptığı açıklamada, ‘‘44 kez Genç Milli olan Tufan gibi bir genci alarak bence yılın transferini yaptık. Bu genç oyuncu bize uzun yıllar hizmet edecektir. Bizim evladımız olan Uche ile de yeniden anlaştık. İki transfer de bizi çok mutlu etti’’ dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!