Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2004 21:05

Diş fırçasını kökünden temizliyor

Ağımızda
milyonlarca bakteri yuvalandığınızı biliyor musunuz? Peki dişlerimizi fırçaladıktan sonra fırçamızı nasıl temizliyoruz? Tabii ki suyun altına tutarak. UV süper diş fırçası sterilizyon aleti diş fırçasını sadece 30 saniye içinde bakterilerden arındırıyor. DC adaptörü veya 9 voltluk pille çalışan aletin fiyatı: 29,95 dolar.

Bilgi için: www.gadgetuniverse.com

Dinlendirici göz maskesi

Uykusuz
gecelerden sonra, biraz fazla alkol alındığında veyahut da ilkbaharda uçuşan polenler yüzünden gözde yanma ve kaşınma sonucunda göz altında kızarıklar oluşur. EyeAwake göz maskesi gözlerinizi serinleterek rahatlatıyor. Fiyatı: 18 İsviçre frangı.

Bilgi için: www.futurebytes.ch ve www.drugstore.com

Gucci’den iPod çantası

Karl
Lagerfeld’in kısa bir süre önce 40 kadar iPod aletine sahip olmasını açıklamasından sonra Gucci firması şimdi şık bir iPod çantası sundu. Gucci desenindeki iPod çantası 195 dolara satılıyor.

Bilgi için: www.gucci.com

Bilgisayardan büyüleyici kokular

Alman
Duftspezialisten firmasının USB-P@d aleti çevreye hoş kokular yayarken, bilgisayar da kokulara uygun sesler ve manzara resimleri yansıtıyor. Aromaterapi için düşünülmüş alet öte yandan örneğin şarap kokusunun PC’de test edilmesine de imkan veriyor. Firma alete uygun 20 farklı koku kartuşu da sunuyor. Kartuş bölmeye yerleştirildikten sonra kullanıma göre haftalarca dayanıyor. Alet Windows yazılım programı, ‘Güney Fransa’ ve ‘Karayipler’ motif CD’si ve lavantalı koku kartuşuyla birlikte 45 euro.

Bilgi için: www.duftspezialisten.de

Siyah beyaz fotokopi makinesi renkli de basıyor

Canon
İR3100 C/CN, ‘Smart Colour’ fonksiyonlu bir fotokopi makinesi. Normalde siyah beyaz baskı yapan alet renkli konuma getirildiğinde renkli baskı da yapıyor. Kullanıcı renkli baskı istemediğinde alet otomatik olarak standart siyah beyaz modunda çalışıyor.

Bilgi için: www.canon.com

Şarjlı bahçe lambası

Kablosuz
şarjlı bahçe lambası akşamları bahçede kitap okumak ya da oyun oynamak isteyenler için düşünülmüş. Kablosuz olduğu için istenilen yere kolayca taşınabiliyor. Paslanmaz çelik gövdeli lamba su geçirmiyor. Fiyatı: 59,95 dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Güneş ışığında çalışan TFT ekran

Renk
farklılıkları ilave tabakayla dengelenmekte. EYE-Q firması parlak güneş ışığında da kullanılabilen bir TFT ekran sundu satışa. Ekran renk farklılıklarını ilave bir tabakayla otomatik olarak dengeliyor. Söz konusu tabaka TFT panelinde, arka plan ışıklandırması ve sıvı kristaller arasında yerleştirilmiş Vizio teknolojisinden oluşmakta. Güneş ışını ve çevreden gelen diğer ışıklar yansıtılarak görüntülerin oluşturulmasında kullanılıyor. 1280 x 1024 piksel çözünürlüklü 48S-Vizoflex ekranının fiyatı: 2.568 euro.

Bilgi için: www.eye-q.de

Balonlu parti eğlencesi

Rapid
balon makinesi sadece birkaç dakika içinde yüzlerce baloncuk üreterek özellikle çocukların doğum günü partilerinde ek bir heyecan katıyor. Alet elektrikle veya 2C tipi pille çalışıyor. DC adaptörü ve balon solüsyonu ile birlikte sunulan balon makinesinin fiyatı: 29,95

Bilgi için: www.gadgetuniverse.com

Teknolojik anahtarlık cep telefonlarını kaydediyor

Tek
tuşla SIM kartındaki cep telefonu adreslerini kaydeden ve ihtiyaç halinde gösteren SIMCARD DATA PROTECTOR anahtarlık, bozulma ya da cep telefonunun kaybolması durumda daha az veri kaybına neden oluyor. Adres verileri anahtarlığa Backup komutuyla yüklenip Restore komutuyla istendiğinde yeni bir SIM kartı üzerine aktarılabiliyor. Anahtarlık dünyadaki tüm GSM-SIM kartlarıyla uyumlu. Fiyatı: 19 euro.

Bilgi için: www.simcard.ch

Salyangozlara geçit yok

Alman
TFA Dostmann firması salyangozları bahçenizden uzak tutan bir alet geliştirdi. ‘PlantGuard’, pille çalışan 11m uzunluğunda ve 8cm yüksekliğinde bir salyangoz çiti. Çitin üzerindeki iki metal bant, hafif bir elektrik gerilimi yaratıyor. Elektrik gerilimi salyangozları öldürecek kadar kuvvetli değil, onları sadece uzaklaştırıyor. Çevreye duyarlı salyangoz çiti istendiğinde 33m’ye kadar da uzatılabiliyor. Fiyatı: 59,90 euro.

Bilgi için: www.alfred-wittenauer.de

Parmak izini tanıyan kapı kilidi

Alman
ECETech firması kullanıcının parmak izine göre açılıp kapanan kapı kilidi üretti. Kilit, anahtar ve manyetik kartı gereksiz kılması açısından daha kullanışlı. Yaklaşık 750 euro fiyatındaki kilidi firma şimdilik sadece özel müşterilerine sunuyor.

Bilgi için: www.ecetech.com

Yeni oyuncak robot Robosapien

Nasa
ve Amerikan hükümetinin robot fizikçisi Dr.Mark W.Tilden tarafından geliştirilen biyomorfik robot ilkesine göre üretilen Robosapiens’in en önemli özelliği insan anatomisine çok yakın oluşu. Programlanabilir robot aynı zamanda uzaktan kontrol edilebiliyor ve top gibi küçük objeleri yerden kaldırıp sahibine getirmek gibi marifetleri yanında dans etmek veya karate sporu gibi becerileri de sahip. Farklı hızlarda yürüyen robot 180 derecelik dönüşler de yapabiliyor. Fiyatı: 79,95 İngiliz şilini.

Bilgi için: www.gadgets.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!