Sultanlar Hollanda'ya set vermedi

Güncelleme Tarihi:

Sultanlar Hollandaya set vermedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 13:57

2011 Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası hazırlık maçları çerçevesinde Hollanda'da bulunan bayan milliler, ikinci hazırlık maçında Hollanda'yı 3-0 yenme başarısını gösterdi.

Eindhoven kentinde oynanan karşılaşmada Hollanda'yı 28-26, 25-18 ve 25-22'lik setlerle yenmeyi başaran kızlarımız, aynı takımla son hazırlık maçını bugün Almere kentinde oynayıp yurda dönecek.

Hollanda'da ki ikinci hazırlık maçında müthiş bir mücadele ortaya koyan millilerimizin özellikle hücumdaki başarısı maçı bize getirdi. Tribünleri dolduran yüzlerce taraftarın müthiş tezahüratları ile ikinci hazırlık maçını 3-0 kazanan kızlarımız, son hazırlık maçını bugün Almere kentinde oynayıp yurda dönecek.

Maça seyircisinin desteğiyle çok hızlı başlayan Türk milli takımı, özellikle hücumdaki etkili oyunuyla ilk sette 21-16 öne geçti. Daha sonra savunmada ve hücumda çok hata yapmaya başlayan millilerimizin bu durumundan iyi yararlanan Hollanda, aradaki sayı farkını kapatmayı başarmasına rağmen kızlarımız ilk seti 28-26 kazandı.

İkinci sete de iyi başlayan ve A milliler, Hollanda'nın hücumda çok hata yapmasını iyi değerlendirerek 25-18'lik skorlar ikinci seti de almayı başardı.

Üçüncü sete de hızlı başlayan Ay-Yıldızlılar, büyük bir çekişmeye sahne olan setin son bölümlerinde savunmada mükemmel oynayıp, hücumda da başarısını devam ettirince, rakibinin üst üste servis ve hücum hatalarından iyi yararlandı ve son seti de 25-22 kazandı.

A Milli'le Cuma akşamı oynanan ,ilk hazırlık maçında, Hollanda'ya 3-1 yenilmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!