Son Dakika | Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor ile sözleşmesini feshetti!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor ile sözleşmesini feshetti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2020 18:31

Galatasaray ile anlaştığı belirtilen Oğulcan Çağlayan'ın Rizespor ile olan sözleşmesi feshedildi.

Haberin Devamı

Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini feshetti.

Rizespor, Galatasaray’a transfer olacağı konuşulan 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesini 1 yıl uzatıldığını Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirmişti. Genç futbolcu opsiyonu tek taraflı olarak feshetti.

Çaykur Rizespor'dan ilk açıklama!

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, TRT Spor'a "Oğulcan Çağlayan'ın bu hamlesinden sonra son kararı TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu verecek." şeklinde açıklama yaptı.

'Kulübümüz mağdur duruma düşmüştür'

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Oğulcan Çağlayan'ın kulüp ile olan sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Oğulcan Çağlayan'ın sözleşmesini opsiyon kullanma haklarından kaynaklı 2021 yılına kadar uzattıklarını belirtti.
Oyuncunun yaşanan gelişmenin ardından tek taraflı olarak kulüp ile olan anlaşmasını feshettiğini kendilerine bildirdiğini vurgulayan Bakır, "Oğulcan Çağlayan bugün sabah saatlerinde yapılan son antrenmanda yer aldıktan sonra kulübümüzle olan sözleşmesini sonlandırdığını bildirdi. Kulübümüz, Oğulcan Çağlayan'dan beklentileri doğrultusunda uzun vadeli bir anlaşma imzalamış, bunun karşılığında yüklü miktarda ödemeler yapmıştır. Oyuncuya olan yükümlülüklerini ise yerine getirmiştir. Gelinen noktada kulübümüz, sözleşme feshi ile mağdur duruma düşmüştür. Oğulcan Çağlayan'ın takımdan ayrılması ile ilgili kulübün her türlü hakkını sonuna kadar savunacağız." diye konuştu.

Haberin Devamı

Bakır, bundan sonraki sürecin Türkiye Futbol Federasyonunun ilgili kurumları nezdinde yürütüleceğini sözlerine ekledi.

 

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!