Son Dakika: Fenerbahçe'de Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski'nin sağlık durumları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Fenerbahçede Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanskinin sağlık durumları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2023 12:02

Fenerbahçe'de Atakaş Hatayspor mücadelesinde sakatlanan Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski bu sabahki antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Atakaş Hatayspor mücadelesinde sakatlanan Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski'nin sağlık durumları belli oldu.

Pazar akşamı Kadıköy'de 4-2 kazandığı mücadelenin ardından Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayacağı Ludogorets müsabakasının hazırlıklarına başlayan sarı lacivertli takımda her iki oyuncu, bu sabahki antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda Dominik Livakovic ve Sebastian Szymanski'nin Ludogorets maçında forma giymesinin önünde herhangi bir engel bulunmuyor.

LIVAKOVİC KORKUTMUŞTU

Atakaş Hatayspor’un 55. dakikada Faouzi Ghoulam ile kaydettiği frikik golünde kale direğine sağ ayağını vuran deneyimli kaleci, bir süre yerden kalkamamamıştı. Yaklaşık 4 dakika kadar tedavi edilen Livakovic, ardından oyuna devam etmişti.

Haberin Devamı

Dominik Livakovic'in sağlık durumu hakkında açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Doktorla henüz konuşamadım. Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Ufak tefek ezilmeler, darbe olabilir. Sağlık ekibimizin en kısa zamanda giderebileceğini düşünüyorum” demişti.

BAKMADAN GEÇME!