Misli'den Günün Süper İddaa Tercihleri (5 Aralık 2023)

Güncelleme Tarihi:

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (5 Aralık 2023)
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2023 13:02

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de hafta sonu bülteninin heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İlandır

İşte günün süper tercihleri…

M’Gladbach – Wolfsburg: Maç Sonucu 1 (1.83 yerine 1.88)                      

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçenekleri bulunan M’Gladbach – Wolfsburg karşılaşmasında Misli yazarı Halil İbrahim Ağış, ev sahibinin kazanmasını bekliyor.

Misli Yazarı Halil İbrahim Ağış’ın Yorumu

Almanya Kupası son 16 turunda iki ekip tek maç üzerinden kozlarını paylaşacak. Maçın normal süresi içinde eşitlik bozulmazsa iki devre halinde uzatmalar ve penaltı atışlarıyla üst tura çıkacak olan ekip belli olacak. Bu sezon iç sahada etkili bir performans sergileyen M'gladbach taraftarının desteğini arkasına alarak rakiplerine karşı baskılı bir futbol ortaya koyup sahadan güzel sonuçlarla ayrılıyor. Kupada diğer turda eşleştiği Heidenheim karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip mücadeleyi 3-1 kazanıp bu tura yükselmeyi başardı. Ayrıca hafta sonu evinde konuk ettikleri Hoffenheim karşısında savunmada basit hatalar yapmasına rağmen 2-1 kazanarak çok önemli bir galibiyet elde eden M'gladbach taraftarı önünde turu geçmek isteyecek. Wolfsburg ise ikinci turda güçlü rakibi Leipzig'i elemeyi başarmıştı. Fakat ligde istediği sonuçları almakta zorlanan konuk ekip deplasmanlarda rakiplerine karşı basit savunma hatalarından dolayı mağlubiyetler alarak kötü bir performans sergiliyor. Açıkçası bu zorlu deplasmanda iç sahada etkili bir futbol oynayan rakibi karşısında işleri kolay olmayacak. Taraftarı önünde avantajlı olarak çıkacak olan M'gladbach'ın baskı gücü yüksek bir futbolla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (5 Aralık 2023)

Wolverhampton - Burnley: Maç Sonucu 1 (1.65 yerine 1.69)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan Wolverhampton - Burnley karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, Wolverhampton’ın 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Haberin Devamı

Ligde çıktığı son iki maçta iki mağlubiyet alan Wolverhampton, bu iki maçta da fena oynamamasına rağmen yaptığı bireysel hatalar nedeniyle maçları kaybetti. Geçtiğimiz hafta Arsenal karşısında 80. dakikaya kadar pek etkili bir performans sergileyemediler ancak Matheus Cunha'nın harika golüyle oyunun kontrolünü eline almışlardı. 15-20 dakikalık süreçte kalitelerini göstermişler ancak skora yansıtamamışlardı. Deplasman ekibi Burnley ise Sheffield United karşısında beş gol attı ve tarihlerinde ilk kez Premier Lig'de bir maçta beş gol atmış oldular. Bence kendi kalitelerinden çok Sheffield'ın zayıflığı skoru buralara getirdi. Bu maçta da mutlaka rekabetçi olmak isteyeceklerdir ancak ev sahibi ekibin kaliteli hücumcularının karşısında durabileceklerini düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (5 Aralık 2023)

Türk Telekom - Cluj: Maç Sonucu 2 (1.42 yerine 1.46)                                              

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Türk Telekom - Cluj karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç, deplasman galibiyetini öneriyor.

Misli Yazarı Fatih Saboviç Yorumu

Geçtiğimiz sezonun koç Erdem Can yönetimindeki EuroCup finalisti Türk Telekom'u bu hâllerde görmek en çok da bir basketbolsever olarak beni üzüyor diyebilirim. Son ve en büyük darbeyi 28 Kasım'da EuroCup B Grubu'nun son sırasındaki Slask Wroclaw'a Ankara'da yenilerek aldılar. Polonya temsilcisi, 9. maçındaki ilk galibiyetini aldı. Türk Telekom ise 8. yenilgisine ulaşarak Slask ile dipteki yerini değiştirdi. Cluj, sezon başından bu yana dolu dolu bir basketbol oynuyor. 9 mücadelenin 7'sinde güldüler ve sadece 2 defa kaybettiler. Son olarak uzatmaya giden mücadelede Lietkabelis'i 120-111 devirdiler. Jones, Seeley, Stipanovic, Cate ve Eddie gibi formda yıldızlara sahip olan Cluj, Ankara deplasmanından mutlu ayrılacaktır.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın!

Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Misliden Günün Süper İddaa Tercihleri (5 Aralık 2023)

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!